S5620 Monte için arkaplan değiştirilebilir iMonte Menüsü. Flash değil RC1 menü...

Sponsorlu Bağlantılar

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
S5620 Monte için arkaplan değiştirilebilir iMonte Menüsü. Flash değil RC1 menü...
arkadaşlar iconlar normalde güzel görünmüyor lakin arkaya uyumlu bir resim koyduğumuzda daha elit oluyor :)

buradan RC1 indirebilirsiniz.

arkaya resim koymak için hafıza kartına

iMonte diye bir klasör atarak içine swf dosyasını koyacaksınız.

Resminiz 720*400 ise adını Wallpaper720.swf

Resminiz 240*400 ise adını Wallpaper.swf koymalısınız.

Resmi swf yapmak için pro aramaya gerek yok. Belgelerim özelliklerden görünüm sekmesi içinde bilinen uzantıları göster seçeneğindeki tiki kaldırın ve resminizin .jpg uzantısını .swf olarak değiştirin.

ekremozo

ekremozo

Üye
deneyen var mı ? her fw de uygulanabılıyor mu? ve kasıyor mu ?

--------------- Ekleme ---------------

ha taştekin senmiydin hacı... Nickine hiç bakmadım. Bunu programla atacaz le?

mertarmagan

Üye
kardes daha ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim multiloader denmı yapıcaz eger multiloaderdense brcm2153 mu ve goruntu verdıgın lınktekı gıbımı olcak aynen?

entegre07

Üye
tastekin bu hangi firmwareler için gecerli peki task managerli ile yapabiliomuyuz bunu

gissever

Üye
:yuru taştekin süpersin... eline sağlık... fırsat bulunca yükliycem... :oke:

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
tastekin bu hangi firmwareler için gecerli peki task managerli ile yapabiliomuyuz bunu

denemedim ama geri tuşu sekmesi var ve geçerli olacaktır.

iki dk da yükleniyor ve hiç bir dosyanız silinmiyor dener ve bizi de bilgilendir isen güzel olur :)

gissever

Üye
bulunduğum yerden dosyayı indiremiyorum. işyeri firewall var hemen hemen her yeri engelliyor. indirdiğim anda deneyeceğim...

baranselona

baranselona

Üye
tastekin geçengün paylaştığın vardı ya iphone and seven diye rc1 dosyası onu denedim iphone menü oluyor ama yazıları lehçe ve ingilizce gibi türkçe yoktu yani zaten iphone menü oluyor bence sen bu iphone menüyü türkçeleştirsen daha ii olur :)

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Türkçeleştirdim fakat export kısmında kaldım :) grafik bilgim var ama flash yok okulda o kadar ileri gidemedi idik :B şimdi de iş güç onu çalışmaya zamanım yok. ben fla dosyasını kaydettim onu bilen birisi sonlandıracak artık :) bu icon isimleri lehçe değil en azından :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
MFJF1 e olurmu? birde adamlar internete swf upload ediyor onu telefona nasıl yükleyeceğiz taştakin sen bilirsin bi yardım et lütfen...

xhelalim

xhelalim

Üye
KArdeşim Güzel eline koluna Saglık Amma İconlar yer değiştirmiyor )): varmı çözümü

entegre07

Üye
denemedim ama geri tuşu sekmesi var ve geçerli olacaktır.

iki dk da yükleniyor ve hiç bir dosyanız silinmiyor dener ve bizi de bilgilendir isen güzel olur :)
denedim oluyor ama menu ikonlarında bir titreme soz konusu ve acılısta tlfon biraz daha gec acılıyor kullandım firware xxja4 tlfon sonrasında ise normal calısıyor biraz daha geliştirilmeli

gissever

Üye
ben de denedim. menüdeki simgeler biraz kalitesiz gibi geldi. bir de türkçeleştirme işi halledilmesi lazım. menü sayfaları arasındaki geçiş biraz garip gibi geldi. sanki şaşırıyormuş gibi, geri dönüyormuş gibi falan. flash konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur umarım. simgelerin yerlerini değiştiremedim. ancak hız ve çalışma gayet güzel. geliştirilirse çok güzel olacak kanımca... ayrıca versiyonum JTJL2...

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Kardeş bu sadece menünün (yani dosyalarım face wifi vb. olan yerin) arkaplanını değiştiriyor dimi. Başka bir şey yok yani ??

karizma927

karizma927

Üye
Teşekkürler =)

erti97

erti97

Üye
tastekin saçma bir soru olcak ama bu menü arkaplan resmi için bu RC1 i telefona yüklemek mi gerekiyor ???

sharmrock

sharmrock

Üye
süpersiniz sizi seviyorum.

Üst Alt