s5620 monte fw yardım pls

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cixx_bg

cixx_bg

Üye
    Konu Sahibi
s5620 monte fw yardım pls
arkadaşlar MFJF1 firmware'in orjinal TR olanı var mı elinizde. internete araştırdım linkler hep ölü, ingilizcede olsa orjinal olsun yeterli dil paketi var

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
buyur kardeş sitede mevcut link gayet sağlam yalnız nasıl bir dosya olğuğunu biliyor musun içi boş dosya diye silme önce mfjf nin içindeki csc dosyasına bir bak millet nasıl bir dosya olduğunu bilmiyor bu ne bozuk diyip siliyorlar buna dikkat edelim

cixx_bg

cixx_bg

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim csc türkçemi içindeki yoksa bendekiyle değiştiricem türkçe csc var

---------- Eklendi @ 16:37:45 ---------- Yazıldı @ 16:34:49 ----------

kardeşim bi sorun var fw lazım bana ilk msj da belirtmiştim. orjinal olsun türkçe veya ingilizcede olur "türkçe csc" var. ama fw nin orjinal olması önemli kardeşim :) elimde fw var oynanmış açılışta başka türlü açılıyo

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
sendeki mfjf olan sürümün içindeki csc dosyasında türkçe yok benim verdiğim csc pulus dosyası türkçe yani sendeki csc dosyasını sil benim verdiğim csc pulus dosyasını yükle yükledikten sonra telefonun ayarlarından türkçe yap sürüm orjinal gibi ama değil illa orfinal sürüm istiyorsan servisine git route 66 olan sürümü yükletiliyormuş tabi forumdan okudum bilgilerde sen yine müşteri hizmetlerini ara sor hadi kolay gelsin.

cixx_bg

cixx_bg

Üye
    Konu Sahibi
csc pulus var kardeşim zaten elimde de, kendinden orjinal türkçe diyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt