S5620 Geri Tuşu Task Managerli En Sorunsuz Firmware

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SinNombre

SinNombre

Üye
    Konu Sahibi
S5620 Geri Tuşu Task Managerli En Sorunsuz Firmware
Arkadaşlar Enson Melih arkadaşımızın verdiği Geri Tuşu task managerli Firmwarenin Sorunsuz olanını ( tek Sorunlu :) ) buldum

diğer firmware de ki durup duruken ki reset atma problemi ve uygulama yüklerken telefonun donup resetleme problemi yok
türkçe dil desteği mevcut

Karşılaştığım tek sorun T9 da mesaj yazarken telefon reset atıyor normal mesajda problem yok.

Deneyen Arkadaşlar Olursa karşılaştığı diğer sorunları Lütfen Paylaşın

Link Burada

byburakk134

byburakk134

Üye
Beyler, deneyen varsa bilgi verebilir mi ?

SinNombre

SinNombre

Üye
    Konu Sahibi
Ben deneyeli 7 saat oluyor henüz T9 dışında bir problem yaşamadım zaten T9 benim için pek önemli değil

TasteKiN

TasteKiN

Üye
ben kullanıyorum hiç bir sorun yok...

kullandığım firmware S5620XXJA4 M3L!H paylaşımlıdır.

byburakk134

byburakk134

Üye
beyler kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Yüklemeyin. Sorunları sırayla yazıyorum
1. Kamera Başarısız
2. T9'da telefon reset atıyor
3.Simgeler resmen kaymış durumda mesajlarıda ki simgelerin yarısından çoğunun üstünde çarpı İşareti var.
4. Aynı şekilde rehber ve bazı yerlerde simgelerin üstünde x işareti bulunmakta.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
arkadaşlar firmware yüklemek çok riskli bir iş. Ben başarı gittim, adamlar kendileri orjinal fw yükledikleri halde kamera da sıkıntı yaşamışlar. Kamera bozulmuyor lakin işlev de görmüyor.

Ben S5620XXJA4 fw sini yükledim sorunsuz hiç bir sorunsuz çok muhteşem çalışıyor. ( Benim her yüklediğim fw sorunsuz çalışıyor ya :D )

ex37

ex37

Üye
yaf ben hero yu yükleyim diye değiştirdim ingilizce oldu anasını satayım, şimdi türkçeyi firmware yüklesem hero yu yükleyemecem ne biçim iş yaf bu böyle...

TasteKiN

TasteKiN

Üye
heroyu türkçe fw yükleyebilirsin. MFJF1 di galiba bu fw tema destekliyor ve türkçe hatta Route 66 da destekliyor.

ex37

ex37

Üye
MFJF1 elindi bu firmware var ama eksik dosyalı, sağlamını bi araştırıyım, yanlız hero yu yükledikten sonra telefon çılgın yavaşladı, hero yu kullananlar böyle mi kullanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt