S5603'de Alarm Sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakcll

Üye
    Konu Sahibi
S5603'de Alarm Sorunu.
Telefon'a alarm kuruyorum, ama çalmıyor daha öncelerden calıyodu yenı bır alarm ekleyınce calmamaya başladı neden sizde?

halukccc

halukccc

Üye
bak aynı sorun bendede olmustu neden oldugunu cozunce guldum kendi kendime :D
her hangi bi alarm kur sonra gir ona alarmın adının yazdıı yerin sag tarafında bi ok var ona bas sonra en alta gel orda alarm tekrarı diye secenek var onu sadece 1 kez e ayarla ve sorun cozulmustur ... dediimin yanlıs olması gibi bir ihtimal yoktur icin raht olsun kardesim . kolay gelsin ...

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardesım mutlaka calıyordur sen duymuyorsun o oyle yazıyla halledılecek bı konu deıl telefonu gormem lazım

Cristy

Cristy

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım bikaç kere okula geçte kaldım bnm bildiğim alarm tekrarı alarmın iki kere çalması onla ne alakası var çözemedim . Galiba telefon acılıp kapanınca alarm sesi değişiyor . Ayrıntıları ayarla seçeneğinden ayarlamak gerek yüksek bi sese.

ThE_TrUaNt

Üye
evet aynen öyle alarm kurarken sesini de kontrol et en düşük seviyeye geliyo kendisi

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
format at belkı duzelır *2767*3855----*2767*2878 sondakı sıfre donma varsa telefonunda kaldırıyor

hakanbaba38

Üye
alarımı kurduğunda otomatik açılışı açık yap yoksa teli kapatınca calmıyor bide bunu dene..

yuchell89

yuchell89

Üye
bak aynı sorun bendede olmustu neden oldugunu cozunce guldum kendi kendime :D
her hangi bi alarm kur sonra gir ona alarmın adının yazdıı yerin sag tarafında bi ok var ona bas sonra en alta gel orda alarm tekrarı diye secenek var onu sadece 1 kez e ayarla ve sorun cozulmustur ... dediimin yanlıs olması gibi bir ihtimal yoktur icin raht olsun kardesim . kolay gelsin ...

ben star kullanıyorum ama aynısı bende de oldu. bir iki kurcalayınca tekrarı HERGÜN yaınca düzeldi nasıl olduysa. formatla falan uğraşma biraz kurcala önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt