arkadaslar adamlar tamamen menu skınler olsun komple telefon ıcerıgını deıstırıolar yanı tema tarzı fırmwave yapıolar bana aslında ondan lazım arıom bulamıom stara bu formda gordum arkadas bulmus paylasmıs 5603 e de bulabılsek cok guzel olur
bu siteyi bir incele arkadaşım gerçekten çok güzel şeyler var megaupload kapatılmış ve indiremiorum o yüzden.. Eğer megaupload dan dosya indirebilirsek harika olur
SELAM BEN S5603 PRESTON TELEFONUMA yukledım zaten bende cift sekme vardı sıyah ekran ıcın yukledım ama hem sıyah ekran olmadı hemde yazılım 5600 yazılımı oldu bolt veya oyun yukledıgımde içerik desteklenmıyor gıbı mesajlar verıyor ya bunun cozumu yada s5603 preston yazılımı olan sıte bilgisi olan varmı moralım bozuldu yardımcı olurmusunuz bu gece sınırden uyku yok bana yardımcı olurmusunuz bien varmı tesekkürederim .
SELAM BEN S5603 PRESTON TELEFONUMA yukledım zaten bende cift sekme vardı sıyah ekran ıcın yukledım ama hem sıyah ekran olmadı hemde yazılım 5600 yazılımı oldu bolt veya oyun yukledıgımde içerik desteklenmıyor gıbı mesajlar verıyor ya bunun cozumu yada s5603 preston yazılımı olan sıte bilgisi olan varmı moralım bozuldu yardımcı olurmusunuz bu gece sınırden uyku yok bana yardımcı olurmusunuz bien varmı tesekkürederim .
bilio musun bilmiorum ama bu paylaştığın FW arap firmwarei.. türkçe dil seçeneği yok , fransızca , ingilizce ve arapçadan ibaret dil seçeneği.. bunu bende kullandım ama artısından fazla eksisi var.. BİLGİMİZ OLMADAN PAYLAŞMAYALIM
s5600 aşırı kötü ne bi uygulama yükleye biliyosun ne bişe siyah temayı ben başka yollarlada yaptım ama bunlar baya bi kötü turkçe s5603 fw sini bul kaç kere teşekür ederim bende aradım yok insan sinir oluyo
bunların hepsi yazıyor baştaki açıklamada.. kimseye zorla yüklettirmiyorum ister yüklersin ister yüklemezsin açıkcası umurumda değil.. adam gibi konuş ilk başta bu siler belki falan ne demek ? bende aradım ama yok işte , bu kadar çok istiyorsan Telpa ya gidersin 10 TL verir yükletirsin.. Onun dışında şuan kimse yardımcı olamaz isteğine...