s5233w - 5230 - 5230Tv kullanıcılarına...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessiz_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
s5233w - 5230 - 5230Tv kullanıcılarına...
arkadaşlar orumda kaç kişiyiz bilmiyorum ama hepberaber samsung a bi mail atsak ta facebook ta video izleeme ile ilgili sorunumuzu çözücü bi irmware yada benzeri bişey yapmalarını istesek.... ya 400 lira verdim telefona wifi var ama facebook ta video izleyemiyorsun çok komik bi durum değil mi bu... verdiğimiz paraya yazık diil mi.

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35

must20

Üye
Facebook dan video yu izleyemiyorsun ama tıkladığın zaman indiriyor ...
Ve telefonun ip adresini değiştirTam ekran Youtubedan tam ekran videoları izle...

didy0u

Üye
Samsung'un umrunda bile değiliz.Video izlemeyi geçtim kronik sorunları bile çözmüyorlar.Telpa'ya kaç defa mesaj yolladım elinizdeki firmware yi verin diye servise yollayın diyorlar.Anladığınız birisi çıkıp herşeyiyle düzgün bi firmware yapmadıkca sorunlarımız devam edicek.

paqua

paqua

Üye
Samsung'un umrunda bile değiliz.Video izlemeyi geçtim kronik sorunları bile çözmüyorlar.Telpa'ya kaç defa mesaj yolladım elinizdeki firmware yi verin diye servise yollayın diyorlar.Anladığınız birisi çıkıp herşeyiyle düzgün bi firmware yapmadıkca sorunlarımız devam edicek.

%100 katılıyorum yazdıklarına, Rus sitelerinde gezmekten Rusça öğrencem nerdeyse onlar bir hayli uğraşıyor düzenlemelerle, bende 5233T ye firmware yükledim ingilizce, türkçe bir firmware yok zaten şu an için bari ingilizce olanını adam gibi kullanayım diyorum şu ana kadar tek işe yarar patch bulabildim o da 400x240 videoları telefonun açması başka da yok.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Samsung bu aralar yeni telefonlara ve BADA işletim sistemine çok kafa yoruyor bizi unuttu ...

paqua

paqua

Üye
Mail attım aklıma ne gelirse yazdım daha sitelerinde telefon modellerini bile tam liste yazamıyorlar bu kadar garip bir firma bir daha samsung alırsam Fatih Ürek olayım o kadar büyük konuşuyorum. Telefonun kralını da yapsa (ki yapamaz) fikrim değişmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt