s5233 wifi mı s5603 mü??

Sponsorlu Bağlantılar

lineco

Üye
    Konu Sahibi
s5233 wifi mı s5603 mü??
arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır araştırmaktayım... wifi li s5603 ün wifili olan s5603 e fark atan 3 özelliğini buldum.
1-Ön kamera 5233 de yok
2-3g özelliği 5233 de yok -dolayısıyla görntül görüşme de yok-
3- Flaş özelliği 5233 de yok..

arada da sadece 50 tl gibi bir fiyat farkı var..

bunlar haricinde başka bir fark varmı arada? ve en kısa sürede kararımı verip bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum.. şimdilik tercihim 5603..

bir de 5603 ün ön yüzündeki kamerayı wifi ile nette webcam olarak kullanabiliyormuyuz?

şimdiye kadar bütün soruılarıma maxicepde konu açmadan bulmuştum fakat bu sefer konu açma gereği duydum. en kısa zamanda cevap alacağıma da eminim :) şimdiden teşekkürler..:allalla:

bayahmet2

Üye
Arkadaşım ben 5603 kullanıyorum ...
Gerçekten çok güzel bir telefon ... Ama Bir Uyarıda Buluniyim s5603 de wifi yok ... :))

halukccc

halukccc

Üye
kanka bende s5603 kullanıyorum ve gayet memnunum her yonden. 5603 un tek yoksunlugu wi-fi . baska her şeyiyle 5233 e fark atar . tipi bile daha guzel bence biraz daha buyuk 5233 ten .şu ana kadar tek bi sorun bile yaşamadm . 4 gb lik hafıza kartı kullanıyorum azcık dahi kasmıyor telefon ve 8 gb yide kaldırcak kapasite cok rahat var bu tel de . yardımcı olabildiysek ne mutlu...

lineco

Üye
    Konu Sahibi
ilginç bi durum :) nette araştırdığımda bende wifi özelliğini görememiştim.. fakat buradaki telefonculara sorduğumda wifi olduğunu söylediler. inanmadım gittim başka bir telefoncuya daha sordum o da var dedi :S

007hilmi

Üye
kardeş 5603 2 çeşit 1.-wi-fi var diğerinde 3g var....

Üst Alt