S5233 Müzik sardırınca bazen donuyor gibi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
S5233 Müzik sardırınca bazen donuyor gibi.
Samsung S5233 markalı dokunmatik ekran yeni bir telefon aldım.. Müzik dinlerken ileri sardığımda bazen donma gibi birşey oluyor ve diğer parçaya geçmezsem müzik çalmıyor.. Bu bazen oluyor ve telefonu kapatıp açtıktan sonra bir süre normal olarak çalışıyor.. Sonra yine aynı olay oluyor. Sebebi ne olabilir ?

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Sorunum halen devam etmekte, yardımcı olursanız sevinirim. :)

go_fast_clup

Üye
malum telefon çok güçlü işlem yapamıyor.....bi kaç şeyden oluyor olabilir.. 1 .telefonda teknik bi sorun avr garantiye gonder 2 . hafıza kartının çok büyük telefona cok yükleion

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
malum telefon çok güçlü işlem yapamıyor.....bi kaç şeyden oluyor olabilir.. 1 .telefonda teknik bi sorun avr garantiye gonder 2 . hafıza kartının çok büyük telefona cok yükleion
Telefonu alalı 1 ay bile olmadı.. İçinden 2 GB hafıza kartı çıktı, onu kullanıyorum.. Müziklerde donma olduğu sırada video sardırıyorum, hiç bir şey olmuyor..

mertkaratas_211

Üye
arkadşım aynı sorun bende de var herhalde tüm star modellerinde var o arıza ama kapatıp açtığında sorun kalmıyor... :)

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefonu kapatıp açınca sorun gidiyor. Bu eğer genel bir problemse telefonu değiştirmek zorundalar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt