Yardım S5 Mini Rom

Sponsorlu Bağlantılar

asadas74

asadas74

Üye
    Konu Sahibi
S5 Mini Rom
Merhaba Discoveriy imi satip s5 mini aldım. fakat pişman oldum gibi.

s5 mini için ne stock rom var bede normal rom. boşta iken tüm uygulamaları devre dışi bırakmama rağmen 900 mb larda ram kulanıyor.

note 2 3 de kulanılan ram miktari nedir neden boşta ram kalmıyor anlamiş değilim. satmalımıyım acaba

byAndroid

byAndroid

Üye
Klasik Samsung diyelim genelde öyle. Tavsiyem root atıp gereksiz Samsung uygulamalarını vs. Kaldırmak farkı göreceksiniz. Aynı zamanda xda da vardır belki rom bakın derim. Stock romda zaten heryerde mevcut ister sammobile dan ister başka yerden bulabilirsiniz

atakanokur

atakanokur

Üye
Turkiye stock romu servisten baska biryerde yok bulabilecek varsa Cennetlik ama yok iste

byAndroid

byAndroid

Üye
Bulurum ben bekleyin

atakanokur

atakanokur

Üye
Kardesim o kadar foruma baktim ama yok Model numarasi SM-G800HQ sadece serviste var ama :/

byAndroid

byAndroid

Üye
Türkiye romu yok KARDEŞİM herkes sammobile forumunda isyan etmiş Türkiye ayrımı diye :D . Ama sana güzel romlar buldum.(başka ülkenin stock romunu atarsın nolcak )

(sağlam rom yokmuş ya :D Bazı hatalar mevcut arka kamera çalışmıyor mesela :D)

Son düzenleme:
atakanokur

atakanokur

Üye
Turkiye romu lazim.bea baska ulkenin romu sacma geliyor :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaşlar cidden Türkiye romu yok. Rusya son sürüm kurun Rusya romlari çok iyidir güncelleme falan genelde ilk onlara geliyor

atakanokur

atakanokur

Üye
Android 5.0 gelince Turkiye romunu sammobile a koyarlarmi acaba ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Belli olmaz ama Rusya flaslarsiniz onlara erken geliyor Türkiye geç verirler çok beklersiniz

asadas74

asadas74

Üye
    Konu Sahibi
günceleme lolipop gelicek mi peki
discoveriy i verdim bunu aldım. sürekli şarj soketi bozuluyordu. 9. yu yaptırdım 3 kere servise giti sürekli şarjz soketi .bide ücretli gittim s5 mini aldım. iyi telefon gibi geldi bana. discoveriy de cogu menü tam anlamı ile Türkçe değildi. kasıyordu sürekli hata üstüne hata s5 mini vardi birde android one vardi general mobilin iyi dediler ama almadım discoveriy i hengi telefoncuya getirdiysem 200 250 den fazla vermediler

byAndroid

byAndroid

Üye
Lolipop gelecek

atakanokur

atakanokur

Üye
Ne zaman gelecek bi bilgin varmi?

byAndroid

byAndroid

Üye
Haziran - Temmuz - Ağustos içinde google yazın yakın zaman olarak yazar

atakanokur

atakanokur

Üye
Cok varmis bekle bekle nere kadar bu samsungun nasil bi guncelleme anlayisi var cozemedim android 6 cikti biz daha 5 i alamadik :/

byAndroid

byAndroid

Üye
Yapacak bişey yok bir sürü cihaza güncelleme verdiler herşey sırayla bekleyin

atakanokur

atakanokur

Üye
türkiye romunu bugün eklemişler siteye sonunda :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Ahahah yeni mi eklemişler hayırlı olsun :D