s5 mi note4 mü :)

axi58

Üye
    Konu Sahibi
s5 mi note4 mü :)
Merhaba..ben suan galaksi s4 kullaniyorum..s5 alicam ama kararsizim acaba s4den s5e gecmeye degecek bi telefonmu yoksa note4 ü beklemek dahami mantikli???

samsung plastik kasayı değiştirmediği sürece benim için yok hükmündedir Samsung almada ne alırsan al bence LG g3 çıkacak heralde onada bi bak

Tepkiler: The SLayeR, UpOneTR, mehsevim ve 1 kişi daha
S4 u birakip s5 e geçmeye degermi arkadas

Tepkiler: axi58

axi58

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem bende onu soruyorum iste degermi Samsnga alismisim diger marka telefonlari kullanamiyorum.. sony xperia z aldm kullanamadim sevemedim bi turlu

Tepkiler: jailbroken
Bilmem bende onu soruyorum iste degermi Samsnga alismisim diger marka telefonlari kullanamiyorum.. sony xperia z aldm kullanamadim sevemedim bi turlu
Size guzel bi tavsiye vereyim s4 cebinizde kalsin , en az 2-3 yil kullanin inanin kullanabilirsiniz ben note2 mi alali 2 yil oldu bi 2 yil daha kullanirim. Farkindaysaniz bana gore piyasada cok bi değişiklik yok hep ayni seyler ayni yemek isitilip geliyo onumuze. Boşuna para vermeyin hiç gerek yok

Tepkiler: codblackops2, MaxipmaN, iizz ve 2 diğerleri

axi58

Üye
    Konu Sahibi
Note serisini seviyorum ama hic kullanmadim istiyorum ama eylulde 4 cikacak bekliyim diyorum..s5 aliyim diyorum geri vazgeciyorum..
Cok yanlis biliyorum Kendimi bildim bileli teklonoji hastasiyim sadce tlfn degil en guzeli note4 u beklemek sanirim

weesel

Üye
İlla Samsung olsun illa Galaxy olsun diyorsan Note 4'ü beklemeni öneririm. Çünkü S4 ve S5 arasında paraya kıyıp yenisini almanı gerektirecek kadar aman aman fark yok. Yani, mutlaka var da aciliyeti olduğunu düşünmüyorum. O kadar bekleyemem diyorsan Note 3 alabilirsin ama kesinlikle S5'i önermem S4'ü bırakıp alacaksan.

hookword

Üye
Samsungdan başka olmaz diyorsan ve s4 ün sekiz çekirdekli model ise s5in 4 çekirdeklisine geçmeye değer, tabi note 4ü de bekle bence sonuçta s4 var elinde bekleyemeyecek durumda değilsin.

axi58

Üye
    Konu Sahibi
Zaten s5 i inceledikten sonra vazgectim..
Su gecirmemesi gozumde buyutmustu.. bi onceki tlfnum akvaryuma dusmustu
Note4 u bekliyorum..note3ude seviyorum ama note4 cikinca gonlum gecmesin

Tepkiler: hookword
ben note 2 yi ilk çıktığında aldım sıradaki telefonum %90 note 4 olacak gibi Ama uyarması benden Note serisi bağımlılık yapabilir

Note serisi sanki samsung kalitesi değilde htc yapıyor . Note bambaşka bir zevk . Eğer çizim kalem ve geniş istiyorsan note serisinden vaz geçme . Ve note 4 farklı bir konseple gelecek . Yani S4 alanlar S5 almasın yada note 2 olanlar note 3 almasın S6 ve note 4 bekleyin gerçekten 5 yıldır hep aynı sistem .

Tepkiler: codblackops2 ve MaxipmaN

axi58

Üye
    Konu Sahibi
Note4 e karar verdim bekliyorum bakalim ama eger iphone buyuk ekran cikarirsa onuda dusunuyorum.. esim note3 alalim diyo ama gereksiz bidaha note3 al geri 4 e dön daha zarar..
Note serisini kullanan bayan varmi

Iyi karar verdin kardeşim . Forumda yoktur . Ama uni lerde çoğu kızın elinde görünüyor .

UpOneTR

Üye
Note4 e karar verdim bekliyorum bakalim ama eger iphone buyuk ekran cikarirsa onuda dusunuyorum.. esim note3 alalim diyo ama gereksiz bidaha note3 al geri 4 e dön daha zarar..
Note serisini kullanan bayan varmi

Dışardan gördüğümce söyleyim
Küçük elleri hayvan gibi telefonu tutamıyo bence bir bayan note kullanmamalı

Örn: geçen dolmuşta gidiyorum bi bayanın telefonu çaldı sanrm note2 ydi
Çantadan çıkarması bi yana tek eliyle tutamıyo telefonu :-(
Bence rezillik

KayraBey

Üye
Note4 mü? Şaka yapıyor olmalısın

axi58

Üye
    Konu Sahibi
Ellerim kucuk degil o konuda skinti yok
Yoo şaka degil note4 surda cikmasina ne kaldiki 3 4 ay kadarcık

axi58

Üye
    Konu Sahibi
Note3 eylulde cikmisti..takip ettigim haberlere gore note4 de eylulun basinda tanitilacak..hatta bugun bi sitede s5 in s4un tanitimina gore daha erken ciktigini ve note4un de 3e gore daha erken tanitilacagi yaziyordu..
10 ay bekleyememmm.. :-o s5 in metal kasasida cikacakmis tabi bunlar dedikodu ama bnce eylülde tanitsalar 1ayada gelir saniyorum

Invoke

Üye
S5'i boş ver.

Note 4 beklenebilir.