lale63
Üye
Antutu boş aynı telefon aynı şartlar altında farkli farkli gosteriyo çakma telefonda 30 bin puan gösterdi daha ne olsunLolipopla renkler daha canlı sanki beyaz diyeyim
Antutu testi Kitkat ve Lolipop farkı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Siyah renkler diye biliyorum.amoled ekraan siyah rengimi daha canlı gösterio beyzımı
replika telefonları karıştırmıcan bu işeAntutu boş aynı telefon aynı şartlar altında farkli farkli gosteriyo çakma telefonda 30 bin puan gösterdi daha ne olsun
Benim note3 orijinal test yaptim 49 bin geldi telefon sogudu aynı şartlar degisiklik yok bidaha yaptm 21 bin surekli ucuk rakamlarla degisiklik var antutuya guvenipte telefona bakmam valla benreplika telefonları karıştırmıcan bu işe)
33bin gördüm note 3 de abi one yaBenim note3 orijinal test yaptim 49 bin geldi telefon sogudu aynı şartlar degisiklik yok bidaha yaptm 21 bin surekli ucuk rakamlarla degisiklik var antutuya guvenipte telefona bakmam valla ben
garanti gidiyormus dogrumudur33bin gördüm note 3 de abi one ya
bi gelsede kursam[emoji1]android l s4 için en büyük güncelleme olucak bu zamana kadar olan sürümleri boşuna çıkarmışlar güncelleme veriyoruz diye gösteriş amaçlı
49 bin gördüm sürekli degisen rakamlar var33bin gördüm note 3 de abi one ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?