Karşılaştırma S5 Lolipop Test ve Şarj Tüketimi

Anil-D

Üye
s5 4.4.2 de cok şarj yiyodu aynı böyle kullanyım 4 saat veriyodu ayrıca 4.4.2 de 1 gb altında olurdu ram tüketimi L ise 1gb üstünde ama şarjdaha uzun gidiyo bu olaydan bişey anlaymadım ben
gelsin gorucez bakalim[emoji1]

Tepkiler: cici60

Anil-D

Üye
tabletler icin video yayinlamiyormus nerden anlicam tablete geldigini

Konuyu Saptırmayın S5 Lolipop Deniliyordu

cici60

Üye
    Konu Sahibi
yaşanan problemler şuanlık gözlemlediğim
Facebooka güncelleme geldi sorunsuz çalışan facebook durduruldu uyarsı alıyorum.
Messenger da ise ücretsiz arama sorunu oluyo karşı taraf ararken uygulama kendinden geçiyor.

Anil-D

Üye
bize gelene kadar bu sorunlar cozulur [emoji1]

askımm

Üye
amoled ekraan siyah rengimi daha canlı gösterio beyzımı

cici60

Üye
    Konu Sahibi
amoled ekraan siyah rengimi daha canlı gösterio beyzımı
Lolipopla renkler daha canlı sanki beyaz diyeyim
Antutu testi Kitkat ve Lolipop farkı

LimePie

Üye
s4 ede gelsinde bakalım merakla bekliyoruz ocağın ilk haftası demek fazlada bişi yokmuş
amoled ekranlar siyah rengi çok iyi gösterir ips ekranlarda beyaz rengi

askımm

Üye
tsk ama bn gnede sarj konususunda şüpelyim acık renkler daha cok sarj yer denio ama neden acık renklerde daha cok sarj gder bnu bilen acıklaya blirmi ..

xmustx

Üye
Lolipop kitkat gibi değil.ara yüz ram tüketmiyor.yani ekran arkaplanının beyaz olması bişey değiştirmeyecek.pek beğenmesemde sırf touchwizden kurtulmak için ve uygulamalar arası geçişler daha estetik geldiği için güncellemeyi zamanı gelince kullanıcam.

LimePie

Üye
evet arkadaş haklı ram tüketimi az olduğu içinde doğal oolarak şarj tüketimide azalıyor bu sayede

cici60

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaş haklı ram tüketimi az olduğu içinde doğal oolarak şarj tüketimide azalıyor bu sayede
s5 de ram tüketimi fazla 1.4 gb dan aşşa düşmüyor L de şarj 10 numara kitkatda 800mbdan başlıyodu