cici60
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok iyiymis lollipopun sarji hizli tukettigini soyleyenler olmustu dogru olmadigi kanitlanmis oldu konu icin tesekkurler bize gelsede kullansakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
wifi 4 saat + veri 5 saat açık şekilde parlaklık tam ortada kullanılmıştr(otomatik değil) güç tassarufu %10dan sonra açılmıştır.
1.45 dkka bride bridge constructor oynandı
1.06 dkka 101 plus oynandı
40 dkka video izledim
gerisi whatsap face instagram messenger kullanılmıştır. (Günlük sıradan kullanımdır umarım Lolipopa geçmek isteyen arkdaşlara faydalı olur)
s4 e gelsede
gelsin bende o[emoji2]Bir An Önce Yayınlamaları Dileğiyle Hatta İsteğiyle
4.4.2 den daha iyi diyebilirm note 3 ve s4 ocak ilk haftası gelecekÇok iyiymis lollipopun sarji hizli tukettigini soyleyenler olmustu dogru olmadigi kanitlanmis oldu konu icin tesekkurler bize gelsede kullansak
bi 20 guncuk kaldi la zati4.4.2 den daha iyi diyebilirm note 3 ve s4 ocak ilk haftası gelecek
tango çalışıyo denemek için kurdum ama kullnmadığım için geri kaldırdım kardeşMesela tangoyu denese
facebook mesenger arama yeri arada sırada takılıyoÇalışmayan uygulama varmı lollipop da
bende dedim hatta her güncellemede şarj tüketimi düşecek diyolar şarjı daha çabuk bitiyo diye düşünüyodum valla çok iyi gidiyo bugun sadece 3 saat oyun oynadım 8saat full veri açık 6 saat ekran süresi alıyorum şarjm %8demekki beyaz goruntunun arkasinda sarj tasarrufu yatiyordu he ama ben inanmiyorum ya lolipop beyaz oldugu icin daha fazla sarj tuketcek
beni umutlendiriyorsuntango çalışıyo denemek için kurdum ama kullnmadığım için geri kaldırdım kardeş
facebook mesenger arama yeri arada sırada takılıyo
bende dedim hatta her güncellemede şarj tüketimi düşecek diyolar şarjı daha çabuk bitiyo diye düşünüyodum valla çok iyi gidiyo bugun sadece 3 saat oyun oynadım 8saat fu ll veri açık 6 saat ekran süresi alıyorum şarjm %8
heryeri beyaz ama nasıl tasarruf yapicak gorucez
verse s4 e ilk gelen yeri indirip kurucamTakılma sen onlara.
verse s4 e ilk gelen yeri indirip kurucam
20 guncuk daha[emoji2]Biraz daha bekleyeceksin.
s5 4.4.2 de cok şarj yiyodu aynı böyle kullanyım 4 saat veriyodu ayrıca 4.4.2 de 1 gb altında olurdu ram tüketimi L ise 1gb üstünde ama şarjdaha uzun gidiyo bu olaydan bişey anlaymadım benS5'in şarj tüketimi bildiğim kadarıyla çok iyi. L ile şarj sorununun düzeleceğini düşünen arkadaşlar fazla umutlanmasın. Ama yine de ne olacağı bilinmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?