Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s40'lara format
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore
Üye
Konu Sahibi
s40'lara format
Arkadaşlar s40lara format atılıyor mu ? ben telefonumun ilk aldığım hale nasıl getirebilirim fabrika ayarlarına dönüş dışında o çözüm olmadı * yes 3 basarak aç falan vardı denedim olmadı acaba s40lara fromat atılmıyor mu ?
mustafasen
Üye
Zaten başkada yok.
efemahmutozcan
Üye
kardeşim s40 tlf için hiçbir format şekli bulunmuyor.
ama tlf.nu pc ye baglayarak güncellersen dedigin gibi
on numara format atmış olursun
/// nasıl yabcanı ii araştır tlf çökebilir şarjını fulle \\\\\
Reşwan
Emekli Yönetici
fabrika ayarlarına tam dönüş yaparsan iyi oluyor.
dragon1919
Üye
nasıl s40 format bulunmuyor bilip bilmeden konusmayın!!!! *#7780# işte bunu dene s40 larda calısan format %100 garanti veriyorum kardeş!!!!!
o bnm telde tercih ayarlarına format diye geldi en iyisi usb ile yazılım güncellemek
kursat_123
Üye
ama benim 6300 da ses sorunu var müzik calarken kısılıo ama yıldız kare 7780 kare yapıom ama duzelmıo ne yapabilirim lutfen acıl yardımları beklıorum
T®_C®iMe_C*
Üye
nokia pc suite kullan
dom.show
Üye
bnm tel. s40 yanı 6233 buna öyle tuşlara basark bilmm nee format yemz her yönü denedimm bilip bilmedn konuşmayın diyen arkadaş ben tel açılmıyorki dediğini yapalım belkı çoğu kişini sorunuda açılmamasıdır telın . tel kapalıyken bi yöntem warsa söyleyin 4 tuşmuş basıllı tut fln olmuyorr ztnn .s