s40'lara format

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
s40'lara format
Arkadaşlar s40lara format atılıyor mu ? ben telefonumun ilk aldığım hale nasıl getirebilirim fabrika ayarlarına dönüş dışında o çözüm olmadı * yes 3 basarak aç falan vardı denedim olmadı acaba s40lara fromat atılmıyor mu ?

mustafasen

mustafasen

Üye
Zaten başkada yok.

efemahmutozcan

Üye
kardeşim s40 tlf için hiçbir format şekli bulunmuyor.
ama tlf.nu pc ye baglayarak güncellersen dedigin gibi
on numara format atmış olursun
/// nasıl yabcanı ii araştır tlf çökebilir şarjını fulle \\\\\

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
fabrika ayarlarına tam dönüş yaparsan iyi oluyor.

dragon1919

Üye
nasıl s40 format bulunmuyor bilip bilmeden konusmayın!!!! *#7780# işte bunu dene s40 larda calısan format %100 garanti veriyorum kardeş!!!!!

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
nasıl s40 format bulunmuyor bilip bilmeden konusmayın!!!! *#7780# işte bunu dene s40 larda calısan format %100 garanti veriyorum kardeş!!!!!

o bnm telde tercih ayarlarına format diye geldi en iyisi usb ile yazılım güncellemek

kursat_123

Üye
ama benim 6300 da ses sorunu var müzik calarken kısılıo ama yıldız kare 7780 kare yapıom ama duzelmıo ne yapabilirim lutfen acıl yardımları beklıorum

T®_C®iMe_C*

T®_C®iMe_C*

Üye
nokia pc suite kullan

dom.show

Üye
bnm tel. s40 yanı 6233 buna öyle tuşlara basark bilmm nee format yemz her yönü denedimm :) bilip bilmedn konuşmayın diyen arkadaş ben tel açılmıyorki dediğini yapalım belkı çoğu kişini sorunuda açılmamasıdır telın . tel kapalıyken bi yöntem warsa söyleyin 4 tuşmuş basıllı tut fln olmuyorr ztnn .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt