s40 yazılımı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TnisayG

TnisayG

Üye
    Konu Sahibi
s40 yazılımı..
merhaba arkadaşlar..
bende nokia 2323 classic modeli telefon var sanırım s40 yani özelliklerinde katalogda öyle yazıyor.sitedeki yazıyıda okudum 2323 s40 konusunun içerisinde geçmiyor..
benim sorunum şu:
telefonum geçenlerde arızalanmıştı garantiye yolladım güncel yazılım yüklemişler ancak şimdi mesaj gönderirken mesela 'çarşamba' yazıyorum gönderiyorum gönderilen kutusunda 'carsamba' şeklinde çıkıyor Türkçe karakter göndermiyor yani..'ı,ç,ş,ğ' gibi harfleri 'i,c,s,g' olarak gönderiyor... yazılım güncellenmeden önce böyle bi problem söz konusu değildi.ne yapabilirim şimdi acaba?:allalla:
 
  • Beğen
Tepkiler: speed92


sportmen40

Üye
Arkadaş mesaj ayarlarını bi kontrol et istersen..Karakter desteği "indirgenmiş/tam" bölümünü değiştirmeyi dene..
 
TnisayG

TnisayG

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor öyle iki şekilde de denedim :(
 

dragon1919

Üye
kardeşim en iyi format atmat telefonu s40 lara format atmayı bılmıyor burda *#7780# bütün s40 lar için format!!!
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
kardeş bende bu tl kullandım. yazılım ile alaklaı değil daha önce böyle birşey olmaması mümkün değil illaki öyle yollar sen öyle yazarsın ama o ingilizce karakter ile yollar. her telefon için geçerlidir. haa birde şöyle eğer msj ayarlarından kısıtlı desteği tam olarak yaparsan. sorun kalkar ama kontör çok gider 1 msj yerine 2 msj. gibi. orası kısıtlı destek olursa hem msj normal gider hemde ışçğ harflerini iscg olarak yollar buda pek sorun değil yane karşıda okuyan insan anlıyor nasıl olsa.. iyi forumlar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt