S40 telefonlarda cepten cebe oyun program gönderme (Çok Basit)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
S40 telefonlarda cepten cebe oyun program gönderme (Çok Basit)
S40 telefonlarda birbirinize oyun program gönderme çok basir sadece bir samsung telefona ihtiyaç vardır samsung e250 en iyi malzeme olarak görebiliriz yapmanız gereken tek şey oyunları hafıza kartına atmaktır ve daha sonra samsung e250 telefonunu hafıza kart giriş yerine taktıktan sonra hafızadaki oyunlar görülecek veya açmak istediğinizde 'izin verilmiyor' yazısı çıkacak eğer başka bir S40 destekleyen telefona göndermek istiyosanız hemen oyunun üstüne gelin seçenekler diyin gönderme seçeneklerinden bluetooth diyip göndemek istediğiniz telefona gönderiniz işlem bittikten sonra karşı telefonda 'uygulama alındı' şeklinde yazı gelecek artık oyununuzu rahatça oynayabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: hasan 20

sublieutenant

sublieutenant

Üye
O zaman hemen bir tane samsung E250 alalım..:oke: şeeyyy sony ericson yada çinmalı telefon olmaz mı???

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
çin malı olmaz sadece S40 lar için geçerli samsung e250 sağolsun

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
sen çin malı telefondan nokia yaya göndermek diyosan denemedim ama samsung e250 denedim kardeşim bilgilerine sunarım

A1234567A

A1234567A

Üye
DOSTLAR BU YÖNTEM KONUYU AÇANIN DEDİĞİ GİBİ SADECE E250 DE DEĞİL TÜM JAVA DESTEKLEMEYEN TELEFONLARDA
İŞE YARAMKTADIR (nokta)

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
ee biz arkadaşla denedik hiç bi işe yaramadı..

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
saoL ii biLgi

hakow

hakow

Üye
Saolun...

Knight43

Knight43

Üye
sen çin malı telefondan nokia yaya göndermek diyosan denemedim ama samsung e250 denedim kardeşim bilgilerine sunarım

bu yöntem e250 de değil s60 v2, s60 v3 ya da s60 v5 te de oluyor.sadece X-Plore yüklü olsun yeter.:naughty: ne gerek var samsung falan :allalla:

OğuzcanAbi

Üye
kardeş xplore kullansana her türlü telefonda hertürlü telefona

xx--Azrail--xx

xx--Azrail--xx

Üye
Öğle yapmanızada gerek yok.Samsung telefondan eşleşme yapabilirsiniz ;) Bilgi için özel mesaj atarsınız

61okz

61okz

Üye
şaka mısın sen yaa

ungood20

ungood20

Üye
iyi bişey kardeşime söleyim = )

speed_mad

Üye
yoo adrenaline gerek yok bende nokia 2700c var karttakini telefona kopyalıyorum sonrada arkadaşların hafıza kartına kopyalıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt