s40 oyunları neden symbiana göre kalitesiz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
s40 oyunları neden symbiana göre kalitesiz??
arkadaşlar şöyle bir baktığınızda hep kaliteli oyunlar olsun programlar olsun hep symbian.bir java işletim sistemi cep telefonu kullanıcısı olarak bu durum çok acayibime gidiyor..acaba neden symbian gibi kaliteli oyun ve uygulma yapmıyorlar bunun özel bir nedeni varmı?? yorumlar için şimdiden teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: sersericoxuk

Taka99

Taka99

Üye
s40 serisi öle oyunlar kaldırmadığı için :)
Ellerinden geleni yapıyo saten korsan yapımcılar :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
symbian daha gelişmiş bir seridir bu yüzden javaya göre daha kaliteli şeyler eklenebiliyor bu yüzden :oke:

Da®kness

Da®kness

Üye
Benim görüşüm daha farklı. işletim sistemi farkı muhakkak bir etken. Bence önemli olan oyunlar ne kadar eğlenceli? Benim önemsediğim şey budur...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
symbianda daha güzel oyunlar bulabiliyordum açıkçası java ya göre:hmmm

onukonuk

Üye
neden biliyonmu çünkü symbian olan telefonlar daha pahalı :D

okeane3110c

okeane3110c

Üye
bence java teller daha iyi hep birsürü programları var hemde oyun bende hepsi de var :D

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
symbianda ayrıyeten javada var ama :)

umut yasin

umut yasin

Üye
yaa arkadaşım halinize telefonunuzun olduğuna şükür edeceğinize tartışıyonuz bnm tel.6233 s40 java240*320 özelliklerine ve ekran boyutuna sahip eski 6230 a 100 basıyor hem oyun hem program açısından ben onu bunu bilmem 10 numara 6233:):oke:

New Life

New Life

Üye
tamam simbien daha gelişmiş olabilir ama s40 daha kaliteli çünkü s40lara virüs sorunu yok oh ne rahat bence sende bu kadar kafana takma kardeşim saygılar..... :)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
yaa arkadaşım halinize telefonunuzun olduğuna şükür edeceğinize tartışıyonuz bnm tel.6233 s40 java240*320 özelliklerine ve ekran boyutuna sahip eski 6230 a 100 basıyor hem oyun hem program açısından ben onu bunu bilmem 10 numara 6233:):oke:

ilginç bir yaklaşım :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

tamam simbien daha gelişmiş olabilir ama s40 daha kaliteli çünkü s40lara virüs sorunu yok oh ne rahat bence sende bu kadar kafana takma kardeşim saygılar..... :)

kafa takmıyorum zaten de merak işte :)

mfdrn

mfdrn

Üye
kankam s60 ve os 9.4 çıktı anladınmı?

umut yasin

umut yasin

Üye
nasıl ilginç bir yaklaşım arkadaşım açıklada görelim şu lafını 6230 i oyun falan açmıyodu ama bu afedersin ossurma programı bile var daha ne istiyon symbian dan iyi demiyom ama bnm gözümde 10 numara :oke:6233:oke: hem ses açısından hem program hemde oyun hemde kalite:oke: daha sayayım istiyosan
bak o lafı açıkla bi merak ettim:P:

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nasıl ilginç bir yaklaşım arkadaşım açıklada görelim şu lafını 6230 i oyun falan açmıyodu ama bu afedersin ossurma programı bile var daha ne istiyon symbian dan iyi demiyom ama bnm gözümde 10 numara :oke:6233:oke: hem ses açısından hem program hemde oyun hemde kalite:oke: daha sayayım istiyosan
bak o lafı açıkla bi merak ettim:P:

açıklamana gerek yok dostum.sadece yorumun farklı geldi o kadar.;)

umut yasin

umut yasin

Üye
iyi ozaman doğru yani telefonun olduğuna şüküredecen

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
yani s40 symbiana göre daha düşük Windows 98 iLe windows 7 GiBi Diye düşünüyoruM

Godfather

Godfather

Üye
kardeş s60 ile s40 ın farkını anlayamıyomusun 60-40=20 bak 20 fark var

LoqeL

Üye
işletim sistemi arasındaki farklılıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt