s40 lara virüs bulaşmıyorsa benim telefona noldu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ache

ache

Üye
    Konu Sahibi
s40 lara virüs bulaşmıyorsa benim telefona noldu?
nokia 6300 telefonum var. telefonu alalı 2 yıl oldu. aldığımda mp3 çalara 15-20 sn de girerken şu sıralar 10-15 dk bekliyorum. internette gezmek zaten yavaş bi de bişeyler indirirken mutlaka iptal ediyo son 1 ayda hiç bi indirmeyi tamamlayamadım. hatta bi kere iletim raporlarına baktım birine 1980 yılında mesaj gönderilmiş iletilemedi diyo. fabrika ayarlarına dönmek hiç bişeyi değiştirmiyor. pc suite ile update yaptıktan sonra telefon rahatladı ama yine aynı hale geldi yardım edebilirseniz çoook sevinirim

ache

ache

Üye
    Konu Sahibi
en azından bunlardan birine cözüm bulsanız biliyosanız lütfen söyleyin şimdiden tşk

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hard format atmayı denedin mi ?

ache

ache

Üye
    Konu Sahibi
hard format nasi atılıyo öğrenemedim bi türlü update yapınca hard format gibi oldu düzeldi ama bi kere yapılıyo kendim nasıl hard format atabilirim?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
telefonu kapa telefonu açmadan öncee * arama tuşu (yes tuşu) 3'e sırasıyla basarak telefonu aç bırakma hala bas muhtemelen format atacaktır

ache

ache

Üye
    Konu Sahibi
galiba o s60 lar için geçerli benimki s40

ache

ache

Üye
    Konu Sahibi
tamam sorun çözüldü nokia service suite in yeni versiyonunda aynı güncelleme tekrar yapılıyor yani artık istediğim zaman update yapabiliyorum formata gerek kalmadı

batuone

Üye
iyi bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt