S40 java netten tv izlemek

Sponsorlu Bağlantılar

erdem0695

erdem0695

Üye
    Konu Sahibi
S40 java netten tv izlemek
Arkadaslar su anda 5130 xm kullaniyorm.telde iki tane tarayıcı var.opera ve bolt.belki bilmiyosunuzdur bolttan youtube a girip video izleyebiliyorum.bunlari da bolttan yaziyorm.bu bolt ya da operadan canli tv izleyebilcegim bi site warmi .yada cepten tv izlemenin baska bi yolunu bilen ??? Benm anladigim kadariyla bu boltta flash player in eski versiyonlarini calistirabiliyor... Yeterince acık olabildiysem yani durumu anlatabildiysem ne mutlu bana ... Desteklerinizi bekliyorum !

• Beğen
Tepkiler: bora16

'Davut

'Davut

Üye
s40 izlenemiyor tv...:) Bunun bir yolu yok...:

erdem0695

erdem0695

Üye
    Konu Sahibi
Youtube dan tarayici uzerinden video izleyebiliyorum bunun da yolu yok deniyordu. Umarım bi arkadasim bana yardimci olabilir

gio5660

gio5660

Üye
6303 den youtube videoları izleniyor :)tv de izlenir eterki aramayı bilelim arkadaşlar...

erdem0695

erdem0695

Üye
    Konu Sahibi

eksopis

Üye
bolt tan video izlemenin sebebi you tube daki videolar mp5 formatında bu yüzden fark ettiysen diger sitelerden izlenmiyo bunun icin sana flaş player lazım bu da senin tel e olmaz

Anlhnta

Anlhnta

Üye
kardes 3gp sitelerde her java telefondan video ve canlı v izleyebilirsin mesela m.vuclip.com' a gir youtubeden her videoyu izliyebilir ve indirebilirsin ama 3gp canlı tv sitesi bilmiyorum :( bilen ark warsa yardımcı olur mu ltfen cvp :://

asigsasi

asigsasi

Üye
Hiç uğraşmayın bulamazsınız tek yapmanız gereken turkcell mobil tv ye abone olmak ışte o zaman s40 larda tv izlenir.

Anlhnta

Anlhnta

Üye
turkcell mobil tv 6300' destekliyor mu ??? cwp ltfen sitesine baktm ama 6300 desteklemiyorr =((

lebronbaba

Üye
kardes 3gp sitelerde her java telefondan video ve canlı v izleyebilirsin mesela m.vuclip.com' a gir youtubeden her videoyu izliyebilir ve indirebilirsin ama 3gp canlı tv sitesi bilmiyorum :( bilen ark warsa yardımcı olur mu ltfen cvp :://

gerek yok turkcell wapı internete çevir youtubeden video seyredebilirsin

guney28

guney28

Üye
ya camdan atın kendinizi hepiniz.Google sbp tv yaz veya tv.sbp.com yaz sonra wap version diye bi menü var ona tıkla yabancı ve türk kanalları var rahatlıkla izlersin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt