S40 , 6500c vb TELEFONLARA MEDİA PLAYER SKİN EKLEME (ÇOK KOLAY)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mumi_abi

mumi_abi

Üye
    Konu Sahibi
S40 , 6500c vb TELEFONLARA MEDİA PLAYER SKİN EKLEME (ÇOK KOLAY)

YAPACAĞIMIZ İŞLEMLER ÇOK BASİT VE MANTIĞA DAYALI
ŞUNU BELİRTEYİM Kİ ÇOK FAZLA AYRINTIYA GİRMİCEM BU YÜZDEN ŞU NASIL OLCAK GİBİ SORULAR SORMAYIN

TELEFONUNUZ 6300 DIŞINDA BİR MODEL İSE MEDİA SKİN DESTEKLEMEZ BU YÜZDEN BİZDE TELEFONUMUZA 6300 KODUNU YÜKLEYİP GÜNCELLİCEZ VE TELEFONUMUZ 6300 OLACAK. Bİ EKSİĞİNİZ OLMUCAK VEYA TELLEFONUN BAŞINA BİR ŞEY GELMEZ .GELİRSE DİYOSAN DA DENEMEYİN.

KOD DEĞİŞTİRME İŞİNİ NSS (NAMESİS SERVİCE SUİTE) İLE YAPIN 6300 EN GÜNCEL KODU :0554513

KODU YÜKLEDİKTEN SONRA TELEFONU GÜNCELLEYİN

İŞTE HERŞEY BU KADAR BN DENEDİM ARKADAŞIN TELEFONUNDA HİÇ BİR ŞEYDE OLMADI

KENDİ TELEFONUM 5800 XM KODUNU DEĞİŞTİRDİM N97 İ YÜKLEDİM N- GAGE OYUNLARINI BELEŞ OYNUOM RAM DA DA ARTIŞ VAR BAZI OYUNLARDA KASMA YAPMIYO

KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR .

TEŞEKKÜR ETMEYİNE UNUTMA :oke:

• Beğen
Tepkiler: Balbazass ve bora16

djsalih91

djsalih91

Üye
bir skin eklemek için uğraşılmaz

Hknyc

Üye
ya 5800a N97 yüklenir mi ? Sıkıyor mal hepsi yalan 6300 ayrıca media player desteklemez S40 v5/v6 desteklerki onlarda yeni çıkan S40lardır orjinal temalarda media player olur eklemek istersen de temanın içini açıp "XML" düzenlemen gerekir.Sakın bu adamın dediğini yapmayın tel mefta olur

mumi_abi

mumi_abi

Üye
    Konu Sahibi
ya 5800a N97 yüklenir mi ? Sıkıyor mal hepsi yalan 6300 ayrıca media player desteklemez S40 v5/v6 desteklerki onlarda yeni çıkan S40lardır orjinal temalarda media player olur eklemek istersen de temanın içini açıp "XML" düzenlemen gerekir.Sakın bu adamın dediğini yapmayın tel mefta olur
güzel kardeşim yukarda yazdıklarımı iyi oku telefonuna bi şe olmasından korkan varsa denemesin ben burada adam gibi bi şe paylaştım çnkü bnide uğraştırmışı bi aralar , çözümü bulup deneyince oldu ve sizinlede paylaşmak istedm, hay paylaşmaz olaydım ya !!!!

urbank

Üye
isteyen dener istemeyen denemez ben denemiycem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt