S40 6280 Ama Symbian?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreakcali

emreakcali

Üye
dogu banka gelmisse tüm tr ye gelmistir ama sanmiyorum varmi gören arkadaslar???

ibonline

ibonline

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Apr 2 2006, 12&#58;05 PM) [post=308810]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Doğubanka geldi , çok kısa sürede Türkiyede yayılır.
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(emreakcali &#064; Apr 2 2006, 07&#58;58 PM) [post=309039]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dogu banka gelmisse tüm tr ye gelmistir ama sanmiyorum varmi gören arkadaslar???
[/b][/quote]
3250 vanda bile var hatta adam alaka ceksin diye telefonu altı ve üstü capraz cevirmiş

denizyalcin

denizyalcin

Üye
ni&#287;dede gördüm 3250 yi ancak fiyat&#305;n&#305; sormad&#305;m vitrinde vard&#305;...sen n70 al karde&#351; bo&#351;ver.

sedatates

Üye
Nokia nın salak olduğuna iyice inanmaya başlyrum arkadaşlar.
Bu arada genpanın sitesinde n70 e series 40 diyor.
Bu arada bir de adamın biri bana dedi ki 6600 artı 300 ytl ver sana daha 1 haftadır kullandığım faturalı ve kutulu 6280 i mi vereyim hayır dedim ben

vitroil

Üye
arkadaşım bende 6280 var ve istegi m programları yüklüyom msn winamp antivürüs vss s40 olmasına ragmen nerde arayacagını bilmen lazım eger program isteyen varsa irtibata geçsin

orcusss

orcusss

Üye
kardeşim bu 6280 basbaya s40 işte ihtiyacını karşılamaz
illa symbian diyorsan enaz s60
boşa yorum okum ala bi s60 tüm ihtiyacın karşılansın
mp3 çalar olmasa dahi yüklersin,hafıza kartı zaten war yükseltirsin program desen maxicepte zibil
sana şimdiden hayırlı olsun ama s60 sa

ahmetl

Üye
matra89 kardeş ben ben 2 aydır 6280 kullanıyorum.Telefon çok güzel manyak özellikler var ama tek kötü tarafı ve ihtiyaçlarını karşılayamacak yönü ve eksiği s40 oluşu yani simbiyan deyil. Program felan düşünüyorsan alma. Yok benim için program o kadar önemli deyil diyorsan hemen al.

thekiller_61

thekiller_61

Üye
N70 Derim başka demem hatta şu an N70 music editison var mış o da güzel diolar, daha inceleme fırsatım olmadı... 700YTL ye hem de 1 GB hafıza kartı hediyeli, bu telefonun yanında 6280 hiçbişii, hafıza kartı bi defa dandik, kart okuyucuya olmuo mesela illa kablomu olması lazım, bilgisayrdan bişii atmak için...

yerinde olsam N70' e kapaa atardım... ;)

crow_blackangel

Üye
bende 6280 aldım ama gayet memnunum çünkü aradığım bütün özellikler var msn de yükleniyo sitesini bi ziyaret et

kad_kad

Üye
n70 i simbiyan için alırdım

simbiyan yoksa 6280 derim
n70 çiler simbayan hariç her bir zerresine kadar burada n70 le 6280 kapışdırmaya varım

hadi gelin kapışdıralım telleri bir daha ki girişime burası n70 çilerle dolsun tel başıma 6280 le gelicem

thegoldas

Üye
KARDEŞ 6280 ALMA BEN 6288 ALDIM HEMEN HEMEN AYNI PROGRAMI VAR AMA FAZLA PROGRAMI YOK YİNE n70 ALMANI TAVSİYE EDERİM 6280 İÇİN PROGRAM BULACAĞIN SİTEYİ DE VEREYİM

pagi

Üye
kardes bende var s40 6233 2mp kamera artırılabılır hafıza ama ben onu s60 yaptım sıstemı yenıden yıkleyerek kafama gore bısı cıkarttım fm radyoda var n95 ın ozellıklerınde sadece 6233 ozellıklerıde karısık ıcınde bayaga guzel bısı oldu 2gb hafıza kartıyla pckopat calısıyor.... :D meslek sırrı nasıl cevırdıgım kımse sormasın...

degerli43

degerli43

Üye
kardes bende var s40 6233 2mp kamera artırılabılır hafıza ama ben onu s60 yaptım sıstemı yenıden yıkleyerek kafama gore bısı cıkarttım fm radyoda var n95 ın ozellıklerınde sadece 6233 ozellıklerıde karısık ıcınde bayaga guzel bısı oldu 2gb hafıza kartıyla pckopat calısıyor.... :D meslek sırrı nasıl cevırdıgım kımse sormasın...

Eğer bu dediğin doğruysa helal olsun benim 3110u da çeviremez miyiz?

keskem54

Üye
arkadaşım bende 6280 var ve istegi m programları yüklüyom msn winamp antivürüs vss s40 olmasına ragmen nerde arayacagını bilmen lazım eger program isteyen varsa irtibata geçsin
6280 im var 6280 e yüklenebilen ve ''çalışan'' büyün programlara ihtiyacım var yardımcı olabilir misin?6280 e uygun denen çoğu programı yükledim java ve jar ama ne hikmetse class denen dosya tipi çıktı hepsi ve desteklemiyor tele atınca

PureFood

PureFood

Üye
6280 kullanıyorum memnunum...

sercu

sercu

Üye
Kardeş böle şeyler istiyosan bu telefondan vazgeçeceksin çünkü bu telefona her istediğin programı atamazsın abi msn falan filan atarsın atmasına da programlar s60 kadar geniş çaplı değil bi kaç bişey var işte işini görmez bence sen vazgeç o telefondan bence.

celky

Üye
6280 kullanıyorum valla bişey olursa git yazılımı yükselt bi 5 lira ver yada format attır hiç bii olmuyor en uzun süre duran telefon bu oldu valla bende bence cok hos tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...