superbot Üye şöyle konu başlıklarına bakıyorumda, hep kesin cümleler yazılmış. mesela bir program yada java arayan; soru sorar gibi değilde kesin o programı bulmuş gibi yazmış. sadece burası için değil diğer bir kaçtane daha böyle başlık var.saygılar.
şöyle konu başlıklarına bakıyorumda, hep kesin cümleler yazılmış. mesela bir program yada java arayan; soru sorar gibi değilde kesin o programı bulmuş gibi yazmış. sadece burası için değil diğer bir kaçtane daha böyle başlık var.saygılar.
malentome Üye mbit.tv üye olan herkes telefonundaki videoları paylaşıyor. bi nevi torrent ağı oluşuyor ve bunada tv diyorlar. tamamiyle gprs üstündünden çalışıyor. mobitv ise amerika, kanada gibi ülkeler için yapılmış bir tv programı zaten kendi sitesinde yazıyor ayllık 9,95usd $ diye.
mbit.tv üye olan herkes telefonundaki videoları paylaşıyor. bi nevi torrent ağı oluşuyor ve bunada tv diyorlar. tamamiyle gprs üstündünden çalışıyor. mobitv ise amerika, kanada gibi ülkeler için yapılmış bir tv programı zaten kendi sitesinde yazıyor ayllık 9,95usd $ diye.
Nadir Emekli Yönetici steelblack12' Alıntı: ya ne yapıcan telefonda televizyon izlemeyi otur evinde izle! Genişletmek için tıkla ... katılıyorum kardeşim ama yolda falan lazım olabilir..
steelblack12' Alıntı: ya ne yapıcan telefonda televizyon izlemeyi otur evinde izle! Genişletmek için tıkla ... katılıyorum kardeşim ama yolda falan lazım olabilir..
cihatgenc Üye simdi bişey dicem ama olmayacak bırader bura ıstek yerımı okuma yazman var mı senn resmen mıllet sazan gıbı dalıyo bende dahılim ayıp sana BAAAANNNN
simdi bişey dicem ama olmayacak bırader bura ıstek yerımı okuma yazman var mı senn resmen mıllet sazan gıbı dalıyo bende dahılim ayıp sana BAAAANNNN
bywanex Üye arkadaşlar 2 senedir arşıryorum hala böle bi pro bulamadım bide ALDANIP GİRMEYİN mbit.tv yabancı kanallar ve vide tv ile alakası yok
arkadaşlar 2 senedir arşıryorum hala böle bi pro bulamadım bide ALDANIP GİRMEYİN mbit.tv yabancı kanallar ve vide tv ile alakası yok
0512955 Üye dallaspage' Alıntı: internet ten izle sende Genişletmek için tıkla ... nası izlicez internetten ayıptır sorması??
dallaspage' Alıntı: internet ten izle sende Genişletmek için tıkla ... nası izlicez internetten ayıptır sorması??