dien arkadaşım oxycube die program varya telefonu pc bağlayınca pc suite seçeneğini şec saten program kandisi algılar algılamassa run connetion wizard die sol üstte bi link var onna tıkla gerini halletersin heralde daha sonra ana bölümde bulunan telefon memorye gir şağdaki araştır cubuğunda hidden folders ı bul oralada radi mediaplayer gibi yerler war skin dosyalarını temadan cıkarıp oralara at kafan oldu galiba
değerli kardeşlerim sizlere kısa bir süre paylaşım yapamadım kusura bakmayın.ve bu aradan sonra sizlere yeni paylaşımlarımla geliyorum.3 tanesi benim yapımım olan yeni temaları ekliyorum sitenin server ına.keyifle indirin dostlarım.unutmayın sizleri bu temalardan hiçbir zaman mahrum bırakmayacağım.teşekkürler.
4 ADET YENİ TEMA 9/4/2010 İTİBARI İLE SİTENİN SERVER INA EKLENMİŞTİR.
bu arada konunun üst konu olmasını bekliyorum arkadaşlar.çünkü bu cihazlar için olan temaları yalnız ben paylaşıyorum sitede.gerekli hassasiyeti sizden bekliyorum.umarım bana hak verirsiniz.
teşekkür ederim arkadaşım ilgi ve alakan için.arkadaşlar konumuz üst konu olmuştur artık en üstten yeni paylaşımlarımı takip edebilirsiniz.sürekli güncellenecektir takibe devam