emo_57 Üye bu temalar 6303i classic icinde uygum mu arkadaslar temaları ındırdım ama medya oynatıcıya grınce sıyah ekran gelıyo temalarda mı sorun yoksa benım telde mı sımdıdn tesekkurler
bu temalar 6303i classic icinde uygum mu arkadaslar temaları ındırdım ama medya oynatıcıya grınce sıyah ekran gelıyo temalarda mı sorun yoksa benım telde mı sımdıdn tesekkurler
esatcetin Üye Süpersin ellerine saglık bır nokıa x3 orjınal program ve oyunlarını yuklersenız valllaaa süperrr olur. Tesekkuler
Süpersin ellerine saglık bır nokıa x3 orjınal program ve oyunlarını yuklersenız valllaaa süperrr olur. Tesekkuler
kurmaca651 Üye |-ERKAN-|' Alıntı: rica ederim arkadaşlar hergün yeni temalar ekleyeceğim Genişletmek için tıkla ... arkadaşım varsa 6303i ninkileri de yüklesene
|-ERKAN-|' Alıntı: rica ederim arkadaşlar hergün yeni temalar ekleyeceğim Genişletmek için tıkla ... arkadaşım varsa 6303i ninkileri de yüklesene
kaangkms Üye kardeşim bişe sorcam ben temalarını çok seviyorum kullanıyorum ama müzik çalarda simsiyah çıkıyo. Müzik çalar temasını standart yapmam gerekiyo. Temaların müzikçalar görüntüsü çıkmıyo neden acaba?
kardeşim bişe sorcam ben temalarını çok seviyorum kullanıyorum ama müzik çalarda simsiyah çıkıyo. Müzik çalar temasını standart yapmam gerekiyo. Temaların müzikçalar görüntüsü çıkmıyo neden acaba?