nexus 5 oyun performansı kamera performansı nasıl?Birde 16gbsi var 32 gbsi yokmuş![]()
Aslında mantıklı ama beni 2 3 sene götürmesi lazım ben s4ü sadece ekranı sorun çıkartır diye korkuyorum g2ninde fiyatı biraz pahalıBence sıfır s4 ve ya note 2 al derim biliyorum güncelleme sıkıntılı ama samsung bu aralar sorunu çözmüş gibi 4.4.2 yi note 3 verdi bile note 2 için subat sonu gibi söyleniyor bence s4 ve ya note 2 al sonra 32 ve ya 64 gblik class 10 (tavsiyem sandisk ultra 30 mb/s aktarma hızı) hafıza kartı al uygulamaları kendi hafızasına resim müzik gibi dosyaları hafıza kartına at pil sıkıntı samsung un n büyük avantajlarından biri sökülebilir arka kapak ve pil yani yedek ikincil bir pil alabilirsin gerek duyarsan sıfır alacağın için güncellemeleride alırsın bunlar sana eğer pil almazzsan
Note 2 1300 + sd kart (30 -40 arası bir şey)
s4 1500 + sdkart (30 - 40 arası bir şey)
yinede ikinci el s4 alıp güncelleme alabilirsin sadece garanti olmaz telefon kendi içinin açıldığını bilemez stock rom yükledikten sonra güncellemeleri sorunsuz alabilir
Ekranı bir araştır ekran mı değişmiş sadece cam mı eğer cam değisimi varsa hiç bulaşma derim sıkıntı yaratabilirAslında mantıklı ama beni 2 3 sene götürmesi lazım ben s4ü sadece ekranı sorun çıkartır diye korkuyorum g2ninde fiyatı biraz pahalı