Türe Üye x-scarface' Alıntı: Muttin senin cihaz değer düşecek diye s4 ün fiyatının düşmesini istemeyelim mi Genişletmek için tıkla ... "Ben" istemiyorum abi zaten. Yüksek olması daha iyi olur çünkü benim için.
x-scarface' Alıntı: Muttin senin cihaz değer düşecek diye s4 ün fiyatının düşmesini istemeyelim mi Genişletmek için tıkla ... "Ben" istemiyorum abi zaten. Yüksek olması daha iyi olur çünkü benim için.
x-scarface Üye Türe' Alıntı: "Ben" istemiyorum abi zaten. Yüksek olması daha iyi olur çünkü benim için. Genişletmek için tıkla ... Gardaşlık az düşsünde bizde alak bi dene sedört
Türe' Alıntı: "Ben" istemiyorum abi zaten. Yüksek olması daha iyi olur çünkü benim için. Genişletmek için tıkla ... Gardaşlık az düşsünde bizde alak bi dene sedört
-Emre Üye x-scarface' Alıntı: Türkçe öğretmenine saygılar Genişletmek için tıkla ... Sorun türkçe Öğretmeninde değil bence hikoda - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Türkçe öğretmenine saygılar Genişletmek için tıkla ... Sorun türkçe Öğretmeninde değil bence hikoda
x-scarface' Alıntı: Türkçe öğretmenine saygılar Genişletmek için tıkla ... Sorun türkçe Öğretmeninde değil bence hikoda - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Türkçe öğretmenine saygılar Genişletmek için tıkla ... Sorun türkçe Öğretmeninde değil bence hikoda