s4 ume teklif geldi bi bakar misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
s4 ume teklif geldi bi bakar misiniz?
Dun telefonuma teklif geldi Nexus4 + 150 tl diyor. Parayida arttirabilirmis. Sizce ne yapabilirim?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
kabul etme dostum satsan 1000-1200 eder

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Kabul etmeyin.Şuan Nexus 4 1200 lira civarı.Galaxy S4 ise 1750 civarı.Arada 550 lira fark var.+150 demiş bu durumda 300 lira zararda oluyorsunuz.

frngyhn

frngyhn

Üye
s4 sıfır 2 yıl garanti 1400 tl nexus 4 sıfır 2 yıl garanti 900*1000 tldir en az 400 tl alınız çünkü nexus 4 piyasası fazla olmayan bir telefondur öte yandan çok süper bi telefon kasmaz donmaz o ayrı . :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
cazip teklif değil,boşver aramaya devam etsin o kişi

burak1011

Üye
2,el nexus 850 etse s4 1200 etse arada 350 tl fark var asla satma kardeşim.

Artles

Artles

Üye
Sakın etmeyin S4 çok çok daha iyi bir cihaz

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler beyler

kraldost

kraldost

Üye
ver gitsin kimin duası kiminin parası :)

- - - Eklendi - - -

şahsen biri bana teklif etse ben direk dalarım ona memleketin tek uyanığı kendini zannediyor ama sen bana bakma ver gitsin:naughty:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
shadowmexo

shadowmexo

Üye
bir Allahın kulu da S4 için yurtiçi mi garantili mi diye sormamış.. Tabiki S4 daha iyi bir cihaz ama senin cihaz yurtdışı pasportla gelmiş bir cihaz ise ve karşılığında resmi distribütörlü nexus 4 alacaksan 150 200 tl ideal bir fiyat olabilir. Ama önce kendine şunu sorman lazım:
paraya mı ihtiyacın var ya da sıkıldın mı da satıyorsun ? s4 her türlü çok daha iyi bir cihaz.

.caner.

.caner.

Üye
    Konu Sahibi
bir Allahın kulu da S4 için yurtiçi mi garantili mi diye sormamış.. Tabiki S4 daha iyi bir cihaz ama senin cihaz yurtdışı pasportla gelmiş bir cihaz ise ve karşılığında resmi distribütörlü nexus 4 alacaksan 150 200 tl ideal bir fiyat olabilir. Ama önce kendine şunu sorman lazım:
paraya mı ihtiyacın var ya da sıkıldın mı da satıyorsun ? s4 her türlü çok daha iyi bir cihaz.

Sıkıldım. Brightstar Garantili (resmi distributor yani.

Üst Alt