s4 satan veya takas

Sponsorlu Bağlantılar

123456hsn123456

Üye
    Konu Sahibi
s4 satan veya takas
ben s4 alacağım nevşehir ve civarı iller elden alınır takas olursa temiz kutulu nokia 5800 +1500 ila 1400 verebilirim s4 çiziksiz 16 gb renk fark etmez en fazla 25 gün kullanılmış garantili temiz bir şey olmalı

iletişim:[email protected]

BirAcayipAdam

Üye
orjinal sıfır s4 1250 tl yurtdışından gelmiştir pasaport kaydı alıcıya aittir/ siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcut . kayıt masrafı 100-150 lira bişey tutar. yada başka bi telefonun imei sini atarsınız bedavaya gelir.

• Beğen
Tepkiler: 123456hsn123456

123456hsn123456

Üye
    Konu Sahibi
kargo kime ait

- - - Eklendi - - -

orjinal sıfır s4 1250 tl yurtdışından gelmiştir pasaport kaydı alıcıya aittir/ siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcut . kayıt masrafı 100-150 lira bişey tutar. yada başka bi telefonun imei sini atarsınız bedavaya gelir. 32Gb modelidir

kargo kime ait

123456hsn123456

Üye
    Konu Sahibi
alıcıya ait zaten en fazla 10 lira

telefonun faturasında imei yazıyor mu ve telefonun resimlerini(kutusundan çıkarabilirseniz ii olur) bunun gibi sitelere atıp bana link yollayabilir misiniz

BirAcayipAdam

Üye
telefonun faturasında imei yazıyor mu ve telefonun resimlerini(kutusundan çıkarabilirseniz ii olur) bunun gibi sitelere atıp bana link yollayabilir misiniz

Şu an dükkanda değilim ama telefon sıfır kutusunda yani hiç kullanılmamış ne gerek var foto ya

123456hsn123456

Üye
    Konu Sahibi
önce sen kargoyla yolla ben de parasını bankaya yatıriym

s.ileli

s.ileli

Üye
Bu is bu sekilde riskli gg den veya kargodan kapida odemeli gonderin..

BirAcayipAdam

Üye
Hocam yapabilirsem ptt veya başka bi kargo ile kapıda ödemeli gönderecem ne siz riske girin ne de ben özelden bana adres ad soyad ve telefon bilgilerinizi verin

guvenkaya

guvenkaya

Üye
Bende de var 1200 e vereyim yurtdışı