serihan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ama çalışmıştı takır takır ne oldu? Bende çalıştı sizde neden çalışmadı.Indirdim kurdum internet kapali diyor wifi de acik mobil de eskisine nasil donerim
- - - Eklendi - - -
indirmeyin ben indirdim olanıda kayıp ettim hatalı net kapalı diyor açıkken bakanda yokdertsiz başıma dert açtım vay arkadaş ya
- - - Eklendi - - -
indirmeyin ben indirdim olanıda kayıp ettim hatalı net kapalı diyor açıkken bakanda yokdertsiz başıma dert açtım vay arkadaş ya
- - - Eklendi - - -
indirenler düzeltmek için
ayarlar_uygulamayöneticisi_s voice _güncellemeyi kaldır_tamam
Fark şu biraz daha gelişti siri gibi olduTesekkurler note 2 de var bi ffarki mi var
Bu S4 voice S3 ün biraz gelişmiş svoice'isamsungun amiral cihazlarında zaten mevcut sen neyin kafasındasın?
Nokia 3310 olurmu???
Xperia z de ses almıyor ve bağlantı hatası veriyor. Z de deneyen var mı?
Ben Note 2 ye şaştım. Herneyse demek ki olmuyor silebilirsiniz bye.
- - - Eklendi - - -
telefonunuz rootlu mu?
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar, bu svoice i silin eğer bu svoice i çalıştırmak istiyorsanız önce telefonunuzu rootlayın. Sonra root explorer ile Voice Command adlı uygulamayı kaldırın. Sonra s4 voice i yükleyin. çok çeviremedim orijinal metin vereyim. (Guys, if you want to make it work to your device first root your phone, then uninstall with root explorer the application called Voice Commands. Last install the s voice.apk and you are done)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?