Bahadir_fb Üye Anil-D' Alıntı: sadece ekran goruntusu goruyo ve whatsapp Genişletmek için tıkla ... Onlar zaten cihazda degil mi
Anil-D' Alıntı: sadece ekran goruntusu goruyo ve whatsapp Genişletmek için tıkla ... Onlar zaten cihazda degil mi
Bahadir_fb Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Peki quickpic gibi 3. parti uygulamalardamı görmüyor? Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir romsa hafıza kartına erişim yok
~N.A.W.Y~' Alıntı: Peki quickpic gibi 3. parti uygulamalardamı görmüyor? Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir romsa hafıza kartına erişim yok
Anil-D Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: ilginç bir durum. Herhangi bir dosya yöneticisi nasıl gösteriyor peki? Genişletmek için tıkla ... üstüne basinca giriyor gosteriyor
~N.A.W.Y~' Alıntı: ilginç bir durum. Herhangi bir dosya yöneticisi nasıl gösteriyor peki? Genişletmek için tıkla ... üstüne basinca giriyor gosteriyor
PriZm Üye Bu dahada ilginç bir durum ES file manager gibi bir sağlam dosya yöneticisi yükle ve o belgelerin olduğu klasörde .nomedia isimli bir dosya varmı bak bakalım.
Bu dahada ilginç bir durum ES file manager gibi bir sağlam dosya yöneticisi yükle ve o belgelerin olduğu klasörde .nomedia isimli bir dosya varmı bak bakalım.
Anil-D Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bu dahada ilginç bir durum ES file manager gibi bir sağlam dosya yöneticisi yükle ve o belgelerin olduğu klasörde .nomedia isimli bir dosya varmı bak bakalım. Genişletmek için tıkla ... maalesef gizli klasor yok
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bu dahada ilginç bir durum ES file manager gibi bir sağlam dosya yöneticisi yükle ve o belgelerin olduğu klasörde .nomedia isimli bir dosya varmı bak bakalım. Genişletmek için tıkla ... maalesef gizli klasor yok
Anil-D Üye Konu Sahibi napicaz stock doneyim hersey için teşekürler birazdaha arastirim stock donim bari
Bahadir_fb Üye Anil-D' Alıntı: stocka dondum gene aynı duzelmedi napicaz Genişletmek için tıkla ... Wipe yaptin mı?
Bahadir_fb Üye Anil-D' Alıntı: yaptim abi Genişletmek için tıkla ... Farklı galeri uygulamalarida gormuyor mu denedin mi?
Anil-D' Alıntı: yaptim abi Genişletmek için tıkla ... Farklı galeri uygulamalarida gormuyor mu denedin mi?
Anil-D Üye Konu Sahibi stockda quickpic goruyorda normal galeri niye gormuyor ayrica muzikleride görmüyor