Öneri s4 mü lg g2 mi note3 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
s4 mü lg g2 mi note3 mü
başlıktanda belli olduğu gibi s4 mü lg g2 mi note-3 mü ????? Hangisi.hangii i almalıyım ben s4 daha cazip geliyor ))))??HANGİSİ??s4 note3 lg g2????

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Dostum, LG G2 32 Gb derim, çekip giderim.

sarisinboy123

Üye
Note 3 tabiki her yöndenZaten note 3 s4 ün bi üst modeli gibi bişey bu yüzden sen note 3 le lg g2 yi karşılaştırıcaksın. Zaten bu karşılaştırmanın sonucu da belli : note 3. Ama lg g2 de harika bi telefon be fiyatı note 3 e göre baya ucuz ama sen bilirsin tabii

MaxipmaN

Üye
note3 tabiki

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Lg G2.

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
ben aslında s4 dü daha cazip gürüyorum note 3 iş telefonu s4 oyun genç telefonu gibi gözümde

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Note III

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
LG G2 pil performansi için alinabilir

• Beğen
Tepkiler: incebey38
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
s4 için görüşleriniz nelerdir benm şimdiki telim çok donar takılır yabaş bit telefon yani bana çok çok çektiren bir telefon benne alayım çok hızlı oyun performansı süpr olan bir tel istyrum s4 istekdikleriöi karşılarmı

Kit Kat

Kit Kat

Üye
s4 için görüşleriniz nelerdir benm şimdiki telim çok donar takılır yabaş bit telefon yani bana çok çok çektiren bir telefon benne alayım çok hızlı oyun performansı süpr olan bir tel istyrum s4 istekdikleriöi karşılarmı
Karşılar , ama Lg G2 almanı tavsiye ederim cok daha şık , kaliteli bi telefon pil ömrüde uzun.

KırcalıHolding

Üye
Lg nin ekranı s4 e göre çok sönük kalıyor.. lg de 4 tane 2.2 çekirdek var s4 te 4 adet 1.6, 4 adette 1.2 çekirdek var toplam 8 eder..ve ağırlık olarak s4 daha hafif..lg g2 de ektra hafıza kartı takma yeri yok s4 te var...gerisini sen düşün ben s4 diyorum.

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürleer s4 karar verdim :locked:

alical33

alical33

Üye
performans açısından bence g2 tercih etmelisin s4 e göre ama 3ü içinden sıralamam s4,g2,note3

.caner.

.caner.

Üye
Note 3> g2 > s4 :oke: ama kararını vermiş, hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502581
Invoke

Invoke

Üye
S4den emin misin? Ben olsam Note 3 alırdım. :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt