Iyi de s4 menüde bile takılıyor onu ne yapacaksın ben daha htc one menüde kasıyor diyeni görmedim.
Özellikle iphone5 ten geçenler dahil stabilitesinin mükemmel olduğunu bildiriyor bence bu konuyu biraz araştır.
Iyi de s4 menüde bile takılıyor onu ne yapacaksın ben daha htc one menüde kasıyor diyeni görmedim.
Özellikle iphone5 ten geçenler dahil stabilitesinin mükemmel olduğunu bildiriyor bence bu konuyu biraz araştır.
S4'ü kullandım herhangi bir takılma fark etmedim. Ama Note 2 kadar stabil çalışmadığını farkettim. iPhone ile bir android telefonu karşılaştırman biraz mantıksız olmuş zaten. Birde HTC One gibi S4'ün sistemi de 1.5 GB RAM yerse o da o kadar hızlı çalışır.
Şimdi sen karar ver yinede ama internette okudum biraz 8gb kullanıcıya kalıyor s4 de bence işini görmez 32gb alırsan bilemem
ama ben olsam htc one yi seçerim z yi seçmem kararını sen ver ve bir kere alıcaksın öyle düşün hangisi işini görürse almalısın
dead trigger deki küçük kasmaları düzeltemediler s4 dede kasıyor belirgin htc one da kasıyor z de de öyle
HAYIRLISI OLSUN
Sağolun arkadaşlar ama bugün bu kadar para yatırmak bir telefon için gereksiz diye düşündüm aileme yazık. O yüzden s4 yerine s3 vb bu fiyata bir tel almayı düşünüyorum s3 fiyatına önereceğiniz telefon var mı yada s3 mu alayım