Yardım S4 Mini orjinal rom yükleme ?

Sponsorlu Bağlantılar

321maximum321

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mini orjinal rom yükleme ?
Merhaba arkadaşlar, ben telefonuma cynagenmod yükledim ve şimdi ilk aldığım günkü haline döndürmek istiyorum. Yani samsungun bana telefonu verdiği haline döndürmek istiyorum ne yapmam gerekiyor çok acil yardım edin. Bu arada telefonun ilk halinin yedeğini almamıştım.

Birisi510

Birisi510

Üye
İlk halinin yedeğini aldıysan yedeği geri CWM ile restore edebilirsin.

djraghav

djraghav

Üye
ben stock rom yüklerken brick yaptım hard brick değil soft brick telefon açılcakmış gibi olup açılmıyor.

djraghav

djraghav

Üye
hayır ben 5.0.2 kullaanıyodum sıkıldım direk download moduna geçtim wipe data falan yapmadan salak gibi stock rom yükledim sonra telefon açılmadı brick oldu samsung ta kalıyor soft birck mi hard brick mi onuda anlamadım telefon 30 dakikadır açılmıyor root atıp wipe data yapsam dicem onun içinde usb hata ayıklamasını açmam lazım çok kötü durumdayım yani anlayacağınız ben bu telefonu çok zorlu durumda aldım bu arada 4.2.2 stock rom daha önce stock olarak hiç 4.4.2 ye geçmedim

Birisi510

Birisi510

Üye
Şuan telefon hiç mi açılmıyor yoksa Download mod veya CWM'ye giriyor mu? Açıklarsan sana yardımcı olabilirim.

djraghav

djraghav

Üye
sorunumu çözdüm

• Beğen
Tepkiler: Birisi510

sado57t

Üye
merhaba s4 mini orjınal rom attım samsung yazısında kaldı ne yapmalıyım ?

nalbantt

Üye
ben haziran ayındaki çıkanı beğenmedim.Geriye dönemiyorum.hata veriyor. bu rom a dönmek istiyorum hata veriyor...I9190XXUBNA1_I9190OJVBNA2_I9190XXUBNA1_HOME.tar.md5.tar.md5 veya satın aldığım rom a
s4 mini orjinal rom a dönmek istiyorum.nasıl?

CoDeXx

Üye
ben haziran ayındaki çıkanı beğenmedim.Geriye dönemiyorum.hata veriyor. bu rom a dönmek istiyorum hata veriyor...I9190XXUBNA1_I9190OJVBNA2_I9190XXUBNA1_HOME.tar.md5.tar.md5 veya satın aldığım rom a
s4 mini orjinal rom a dönmek istiyorum.nasıl?

S4 MINI I9190

Bu sizin dediginiz surum orjinal stock rom

06.01.2014 tarihine ait

Bu ise 21.04.2014 tarihine ait

Samsung sitesinden alinan orjinal linkler..Kurulumu ise Odin 3.07 ile yapin..

Daha once kurulum yapmissiniz sanirim o yuzden o kismi anlatmiyorum..Sorunsuz kurabilirsiniz ama wipelerinizi falan kurulum oncesi ve sonrasında kesinlikle yapmayi unutmayin...

Üst Alt