s4 mini onerir misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Emrebali05

Emrebali05

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini onerir misiniz
s4 mini almayi dusunuyorum sizce nasil bi telefon kullanan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim

thezombie

Üye
Kesinlikle android alma ben 1 sene once 1850 ye s3 aldim keşke almaz olaydim. Telefona o kadar para verdim takiliyo , kendi kendine uygulama açıyo

The Shadow

The Shadow

Üye
Kesinlikle android alma ben 1 sene once 1850 ye s3 aldim keşke almaz olaydim. Telefona o kadar para verdim takiliyo , kendi kendine uygulama açıyo
:ehe arkadaş s3 e kasıyor diyosun telefona root yapıp setcpu ile işlemciye müdahale etmeyi denedin mi ? ben ace 2 kasma yaşamıyorum sen nasıl s3 te kasma yaşıyosun :) ama diyosan s3 ü beğenmedim başka telefon arıyorum diye değişebiliriz istersen :D

- - - Eklendi - - -

s4 mini almayi dusunuyorum sizce nasil bi telefon kullanan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim
s4 mini daha tam oturmamış bir telefon lg optimus g veya s3 oneririm :oke:

Emrebali05

Emrebali05

Üye
    Konu Sahibi
s3u dusundumde ram acisinda s4 mini daha fazla sanirsan birde adreno 305 gpu su var ve open gl 3.0 destekledigini duyduum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
S4 mini nereye oturacakki? Tam oturmus olsun? Bence alabilirsin ven su ana kadar bir eksiklik gormedim cihazda gayet guzel

fuatyıldırım

Üye
1 aydan uzun süredir kullanıyorum hiç takılma yaptığını görmedim gönül rahatlığıyla alabilirsin

Emrebali05

Emrebali05

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini nereye oturacakki? Tam oturmus olsun? Bence alabilirsin ven su ana kadar bir eksiklik gormedim cihazda gayet guzel

:D tesekkur ederim

- - - Eklendi - - -

ben androidten memnunun suan galaxy mini kullaniyorum guzel telefon ama arttik yavas kaliyo benim icin uzun omurlu bir telefon olsun istiyorum

The Shadow

The Shadow

Üye
ne güncelleme alacağı belli değil demek istiyorum :)

- - - Eklendi - - -

al bak ikisininde ozellikleri eşit gibi :) s3 ün android sürümüne takılma güncelleme verildi ona :oke:

Üst Alt