dagaoglu31
Üye
-
Konu Sahibi
-
benim tercihim bilinen marka ve modellerden yana olurdu en basitinden root atmada bile zorlanmazsın tabi tercih senin yazdığın modellerde gayet iyi800 den aşağı satmayı düşünmüyorm telefona gözüm gibi bakıyorum taş kapklama kapak aldım 50 TL ye daha hiç bi çizk yok .
bu arada satacak müşteri buldum arkadşıma 78o liraya ama bakalım daha karar vermedim s4 mini yi herkes satma diyo bide kardeşlerim şuara "VİCTOR V2" diye bi telefoun araştriyorum hoşuma gitti beyendim ve bide "READER P8" ÖZELLİKLE BU TELFONA bittim satıp bu ikisinden birini almalımıyım kankalar ne dersiniz ?
+Cihazın kamerası Discovery kamerasından kaliteli ön kamerası sizi çok mutlu edecek... 10 üzerinden 7
+Cihazın Tipi Şekli eldeki verdiği görüntü çok telefondan daha iyi 10 üzerinden 8
+Ahize hoparlör çok iyi karşı tarafın sesini çok net alıyorsun ve sesin çok net gidiyor
+Şarj durumu henüz batarya oturmamış fakat discovery kadar gideceğini anladım tecrubeden
+3gli konuştum gayet konuşuluyor
+Garantisi var bizzat aradım sordum
+hoparlör iyi kulaklık çöp
Cihaz İNEW V3
Pil dayanmiyor arkadaslar yedek batarya şart
Cyanogenmod Android 5.0 versiyonunu çıakrdı mı s4 mini için?s4 minim şuanda zaten cm12 android 5.0.1 alpa kullanıyorum sıkıldım küçük ekrandan quatro da root mevcut evet. fiyatda kaça satacam hiç bilmiyorum ;/
Cyanogenmod Android 5.0 versiyonunu çıakrdı mı s4 mini için?
Henüz resmi sürüm çıkmamış ama..çıktı zaten cm 12 de
Dostum ben yüklemeyi denedim ancak sorun yaşıyorum aborted diyor. Sen root ve recovery dosyalarını atabilir misin bana rica etsem?blmyorum videolarda var
Merakımdan kurucam ya. Belki stock rom a geri dönerim onu kullanıyorum. Bekliyorum dosyaları müsaitsenbence uğraşma ya telefeonu yavaş hale getiriyo bence miui v5 at ben şuan kullanıyorum baya hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?