Gordugum romu deglde degisik gelen romlari yuklicem yedegimde var senin sayende . Brick olayini da gecirdim korkum yok 1 ay oncesine kadar root korkuyordum )
Şöyle ozetlim 1.30 saat muzik. 6 saat 3 g. 8 saati wifi.
Benim batarya bozuk sanirsam 40dan 30a pat diye iniyor ve 25 den 15 e. Kabilirisyon duzeltirmi acaba
Parlaklik 3g acikken oto daydi. Wifide cyanogenmod olduğu icin söyle soylim az ilerdeydi en dusukteb
Hat avea onun etkiside vardir kesin
Ilk sayfadakiyse indirdim kurdum cok agir orjinal rom kullan daha iyi 4.2.2 gecmem lazim bir yolunu bulup bir baska tel bulsam costum rom yedekleyip onu denicem denemedim bi o kaldi
@baskahmet sen l kullanmıyomuydun ya. s5 romu tam nerde göremedim ya yardımcı olurmusun @czary01 update denetle yenisini kursun ama ben onuda beğenmedim açıkcası bende şuan cyogenmod kurulu 4.2.2 geçiş varmı bilmiyorum
@baskahmet sen l kullanmıyomuydun ya. s5 romu tam nerde göremedim ya yardımcı olurmusun @czary01 update denetle yenisini kursun ama ben onuda beğenmedim açıkcası bende şuan cyogenmod kurulu 4.2.2 geçiş varmı bilmiyorum
Gecis yok benim bildim nerde o usta hacker ler bi samsung 4.4.2 sorununu cozemediler tum formlari inceledim hicbirinde yok cok anlatim var hepsi foss samsung hackerleri ustun cikti bu iste.d