Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Senin o agir oyun diye bahsettiklerin kapattiktan sonra ram yemez. Ama facebook instagram vs. kapattiktan sonra da ram yer rami silsen de ram cache e gecerler ve ram yemeye devam ederler performansa bir etkisi olmasa da ve sonra tekrar rame gecerler ve yavaslatirlar. Tum sosyal paylasim programlari boyle... Sosyal paylasim programlari oyunlardan hem daha fazla ram yerler (oyundan ciktiktan sonra) hem de performansi daha yuksek olcude azaltirlar. Yazdiklarimdan pek birsey anlamadiysan bu forumda ramle ilgili bir ana konu vardi orayi okumani tavsiye ederim.

Tepkiler: yuxexexy

Az çok kafamda bişeyler canlandı sağolun. Bu durumu engelleyecek bir şey yok mu peki?

Az çok kafamda bişeyler canlandı sağolun. Bu durumu engelleyecek bir şey yok mu peki?
Var tabii ki de ama root gerektirir. Ve bu da knox sayacının artmasına neden olur. Yoksa greenify gibi programlarla yapılabilir ya da lmk değerleri ona göre ayarlanabilir.

Var tabii ki de ama root gerektirir. Ve bu da knox sayacının artmasına neden olur. Yoksa greenify gibi programlarla yapılabilir ya da lmk değerleri ona göre ayarlanabilir.

Root yapmaya çalıştığım zaman karnel hatası alıyorum sebebini bilmiyorum ancak pogramla olur

Konu Sahibi
knoxun daha bana engel olduğunu görmedim cwm yi odinden yüklüyorum rootkit'i cwm den yükledinmi tamamdır supersuya girince zaten otomatik knoxu devre dışı bırakıyor

knoxun daha bana engel olduğunu görmedim cwm yi odinden yüklüyorum rootkit'i cwm den yükledinmi tamamdır supersuya girince zaten otomatik knoxu devre dışı bırakıyor
Arkadaşım ben fazla anlamıyorum bu işlerden zaten bi kere kalkıştık başımıza is aldık
O dediğini nasıl yapabilirim ben

Tepkiler: reflex

reflex

Üye
Bi s4 mini kullanıcısına team wiwer dan yardım ettim odin vs. ben hallettim telefondan ne yapması gerektiğini söyedim oda uyguladı başarılı bi şekilde cm 11 rom kurduk arkadaşakingo rootla root edebilirsiniz telefonu Normal kullanımda 600 mb civarı tabiki face açık arada bir internete giriyorum

4.4.2 su an kadar 7 ülkeye gelmiş amma yavaş gidiyor

Tepkiler: reflex
Uygun bi vakitte yardım edebilir misiniz bana da

Nasıl bu kadar kesin bilgi verebiliyorsunuz
Güya Nisan 2014 te verilecekti aradan 5 ay geçmiş hâla tık yok. Bence daha çok beklersiniz. Ama senenin sonunda kesin gelir.
la yok bu hafta kesin yaa. ruyamda da gordum. icime dogdu yaw
Ederim inşAllah akşama musayit olursam eğer size söylerim
bu ne yaa. aksama musait olursam ki sizde musaitseniz aksama cay icmeye size gelcez. apartman sakinleri gibi komsu muhabbeti olmus eli bos gitme biraz cerez falan gotur

KayraBey

Üye
Anca rüyalarda gelir zati

Tepkiler: Mad EagLe