The Shadow
Üye
Senin o agir oyun diye bahsettiklerin kapattiktan sonra ram yemez. Ama facebook instagram vs. kapattiktan sonra da ram yer rami silsen de ram cache e gecerler ve ram yemeye devam ederler performansa bir etkisi olmasa da ve sonra tekrar rame gecerler ve yavaslatirlar. Tum sosyal paylasim programlari boyle... Sosyal paylasim programlari oyunlardan hem daha fazla ram yerler (oyundan ciktiktan sonra) hem de performansi daha yuksek olcude azaltirlar. Yazdiklarimdan pek birsey anlamadiysan bu forumda ramle ilgili bir ana konu vardi orayi okumani tavsiye ederim.4.2.2 de 20 yr yakın oyun ( Asphalt 8, real Racing 3, real Drift vs gibi ağır oyunlar)
Hemen hemen tüm sosyal paylaşım ağlarının uygulamaları
Bir sürü program vardı
Ram kullanımı maximum 900mb oluyordu.
Şimdi ise Asphalt 8, real Racing 3 ve Candy crush saga var
Facebook instegram ve whatsApp var
Ram kullanımı 850 mb
Müzik falan açıkken face de donma yapıyor. Normal mi bu?
Senin o agir oyun diye bahsettiklerin kapattiktan sonra ram yemez. Ama facebook instagram vs. kapattiktan sonra da ram yer rami silsen de ram cache e gecerler ve ram yemeye devam ederler performansa bir etkisi olmasa da ve sonra tekrar rame gecerler ve yavaslatirlar. Tum sosyal paylasim programlari boyle... Sosyal paylasim programlari oyunlardan hem daha fazla ram yerler (oyundan ciktiktan sonra) hem de performansi daha yuksek olcude azaltirlar. Yazdiklarimdan pek birsey anlamadiysan bu forumda ramle ilgili bir ana konu vardi orayi okumani tavsiye ederim.
Var tabii ki de ama root gerektirir. Ve bu da knox sayacının artmasına neden olur. Yoksa greenify gibi programlarla yapılabilir ya da lmk değerleri ona göre ayarlanabilir.Az çok kafamda bişeyler canlandı sağolun. Bu durumu engelleyecek bir şey yok mu peki?
Var tabii ki de ama root gerektirir. Ve bu da knox sayacının artmasına neden olur. Yoksa greenify gibi programlarla yapılabilir ya da lmk değerleri ona göre ayarlanabilir.
Programla zor knox bütün scriptleri kapatır açıkları vs vs engeller ne yazık ki.Root yapmaya çalıştığım zaman karnel hatası alıyorum sebebini bilmiyorum ancak pogramla olur
Karnel hatasını neden verir peki?Programla zor knox bütün scriptleri kapatır açıkları vs vs engeller ne yazık ki.
Onu bilemem çünkü s4 mini kullanmıyorum. Ama root konusunda @reflex sana yardımcı olabilirKarnel hatasını neden verir peki?
Arkadaşım ben fazla anlamıyorum bu işlerden zaten bi kere kalkıştık başımıza is aldıkknoxun daha bana engel olduğunu görmedim cwm yi odinden yüklüyorum rootkit'i cwm den yükledinmi tamamdır supersuya girince zaten otomatik knoxu devre dışı bırakıyor
Normal kullanımda 600 mb civarı tabiki face açık arada bir internete giriyorum4.2.2 de 20 yr yakın oyun ( Asphalt 8, real Racing 3, real Drift vs gibi ağır oyunlar)
Hemen hemen tüm sosyal paylaşım ağlarının uygulamaları
Bir sürü program vardı
Ram kullanımı maximum 900mb oluyordu.
Şimdi ise Asphalt 8, real Racing 3 ve Candy crush saga var
Facebook instegram ve whatsApp var
Ram kullanımı 850 mb
Müzik falan açıkken face de donma yapıyor. Normal mi bu?
Uygun bi vakitte yardım edebilir misiniz bana daBi s4 mini kullanıcısına team wiwer dan yardım ettim odin vs. ben hallettim telefondan ne yapması gerektiğini söyedim oda uyguladı başarılı bi şekilde cm 11 rom kurduk arkadaşakingo rootla root edebilirsiniz telefonu
Normal kullanımda 600 mb civarı tabiki face açık arada bir internete giriyorum
Ederim inşAllah akşama musayit olursam eğer size söylerimUygun bi vakitte yardım edebilir misiniz bana da
bu hafta ici kesin
la yok bu hafta kesin yaa. ruyamda da gordum. icime dogdu yawNasıl bu kadar kesin bilgi verebiliyorsunuz
Güya Nisan 2014 te verilecekti aradan 5 ay geçmiş hâla tık yok. Bence daha çok beklersiniz. Ama senenin sonunda kesin gelir.
bu ne yaa. aksama musait olursam ki sizde musaitseniz aksama cay icmeye size gelcez. apartman sakinleri gibi komsu muhabbeti olmusEderim inşAllah akşama musayit olursam eğer size söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?