Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

hayırlı olsun s4 mini kullanıcıları iyi bayramlar.

google uygulamalari dripAdvisor dropbox flipboard gibi yanibunlar yok yani

bunlar gerekli degilkigerek duyunca kendim yuklerim zaten magazadan.

Tepkiler: Slapper33
Gerekliler dışında uygulama yok
sen boyle diyince ben tertemiz bi yazilim sandim. yani samsung bahsettigim uygulamalari koymamistir sandim anladin mi. google uygulamalarinida gectim digerleri gercekten cok gereksiz.isteyen bekler isteyen rusya romunu kura Sıkıntı yokisteyen bekler isteyen rusya romunu kurar Sıkıntı yok

sen boyle diyince ben tertemiz bi yazilim sandim. yani samsung bahsettigim uygulamalari koymamistir sandim anladin mi. google uygulamalarinida gectim digerleri gercekten cok gereksiz.
Boyle birşeyi düşünmek biraz saçma geldi bana samsung niye böyle birsey yapsinki?
Sana gereksiz gelen, bana gerekli gelebilir yani senin baktigin açıdan bakarsak telefona bomboş bir yazılım yuklemesi lazim samsungun…
Sende marketten istediğini kirarsin ama böyle bir dünya yok malesef.

Ben rusyaya özel popüler uygulamalar yok demek istedim ve bunu okuyan herkes anlayabilir ve aksini dusundugundede sanada sacma gelecek zaten bu düşünce şekli.

arkadaslar rusya romunu indirip odinden kurduk diyelim. peki daha sonra pc ye baglarsak kies telefonu görürmü. daha yeni ve guncel bi yazilim ciktiginda wifi den yukleyebilirmiyiz ki.ozaman gereksiz bir iki tanede oyun yukleselerdi. uygulama yöneticisinden kaldiramiycagimizozaman gereksiz bir iki tanede oyun yukleselerdi. uygulama yöneticisinden kaldiramiycagimiz

Tepkiler: Bahadir_fb

Telefon orjinal guncelleyebilirsin tabikide
Hic olmadı indirip yuklersin simdi oldugu gibi
Kafasına göre oyun yukleyemez bunun maddi bir karsiligi olur oyun şirketi ile anlaşması gerekir