debug06
Üye
LTE ayrı Mini ayrı EVET HAYIR oynamıyoruz.... Burası TURKIYE Rusya değil..Başlıkta s4 mini 3g ye yayınlandı yazıyor mu ? Yazmıyor. S4 mini lte de s4 mini modelimi ? Evet. 3g Modeli Için Rusya da yayınlandı mı ? Yayınlandı. Başlıkta Türkiye demi yayınlandı yazıyor ? Hayır.
wallaha herzaman bakıyorum güncelleme varmı diye ama yook. bu kararlılık güncellemesi nasıl oluyoo. anlamadım.4.2.2 son kararlilik guncellemesine guncellemediysen ondandir
sizde knox sayacı yok yani?wallaha herzaman bakıyorum güncelleme varmı diye ama yook. bu kararlılık güncellemesi nasıl oluyoo. anlamadım.
Ayarlar- cihaz hakında- yazılım güncelleştirme-güncelle yapıyorum ama en yeni güncellemeler zaten yüklendi diyor
wallaha herzaman bakıyorum güncelleme varmı diye ama yook. bu kararlılık güncellemesi nasıl oluyoo. anlamadım.
Ayarlar- cihaz hakında- yazılım güncelleştirme-güncelle yapıyorum ama en yeni güncellemeler zaten yüklendi diyor
Cihazın CSC si farklıdır. Şuanki CSC nin olduğu ülkeye knoxlu güncelleme gelmemiştirsizde knox sayacı yok yani?
wallaha herzaman bakıyorum güncelleme varmı diye ama yook. bu kararlılık güncellemesi nasıl oluyoo. anlamadım.
Aynen TUR yerine AFR veya KSA ise bi 5-6 ay sonra gelirCihazın CSC si farklıdır. Şuanki CSC nin olduğu ülkeye knoxlu güncelleme gelmemiştir
AynenAynen TUR yerine AFR veya KSA ise bi 5-6 ay sonra gelir
kararliligi geç kitkat kurdunmuagalar su kararlilik guncellemesi bende niye yok yav
Sen yeni aldın cihazı belki yapılmış bi şekilde gelmiştir sana cihaz. Ben s3 ü aldığımda da 4.0.4 değil en son 4.1.2 güncellemesi vardıagalar su kararlilik guncellemesi bende niye yok yav
Sen yeni aldın cihazı belki yapılmış bi şekilde gelmiştir sana cihaz. Ben s3 ü aldığımda da 4.0.4 değil en son 4.1.2 güncellemesi vardı
9190sa lte değildir 3gdiraga bide bu s4 mini lte diyo bunu nasil anliyoz benimkinde lte filan yazmiyo gt-i9190 yaziyi
9190sa lte değildir 3gdir
9190sa lte değildir 3gdir
Neyin başındayani bunun basinda I oldugu zaman yani lte mi oluyo
Hayır GT - Ixxx5 le biten yeni samsung modelleri genelde lteyani bunun basinda I oldugu zaman yani lte mi oluyo
kitkatin mi?Benim csc AFG uzun sürer mi acaba gelmesi
Afganistan galiba evet uzun sürerBenim csc AFG uzun sürer mi acaba gelmesi
Neyin başında
i9195 ise LTEdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?