by-pegasus
Üye
hocam yanliz haberinjz olsun 4.4.2yle birlikte knox sayaci gelcek cihaziniza 4.4.2de rootlarsaniz garantiyi bidaha geri getiremeyebilirsiniz ben sizin yerinizde olsam gecmem ama tabi size kalmis garanti onemli deil diyorsaniz
Sanki garantiye ihtiyacin varkatiliyorum benim telefon daha 1 aylik garanti giderse bulut olur 1 yil 11 ay yanar
Teklif ettim zaten de adam kendi kabul etmediteknik servis sen ol.
Sanki garantiye ihtiyacin var
binmez rahat ol.belli olmaz telefon imamin kayigina binerse para yetiremeyiz s4 miniye
1. Oyunlara google + ile bağlanıyosan(ethernitiy warrior 3) gitmezArkadaşlar telefonum normal s4 mini beyaz ve garantiye ihtiyacım yok güncelleme biraz daha gelmez ise sizlerin paylaştıklarından bişeyler yapıcam telefona bir kaç sorum olacak
- online bir oyun oynuyorm verileri sıfırlanır mı ?
-Paylaştınız rom u atınca telefonun her yeri türkçe mi oluyor bu benim için önemli
-Güncelleme yakın zamanda çıkar mı düşünceniz haberiniz bilginiz varmı ben temmuz die duydum temmuz bitti sıkıldım beklemekten
bendede 4.2.2 var ama knox yok. samsung galaxy tab pro 8.4 inc tabletimde var. tabletimin yazilim 4.4.2Biri daha cikti 4.4.2 ile knox geliyo diyen
4.2.2 son kararlilik guncellemesine guncellemediysen ondandirbendede 4.2.2 var ama knox yok. samsung galaxy tab pro 8.4 inc tabletimde var. tabletimin yazilim 4.4.2
Teli rootlayabiliyormuyuz bunu kurunca1. Oyunlara google + ile bağlanıyosan(ethernitiy warrior 3) gitmez
2.Tamamen türkçe oluyo bi sıkıntı olmaz bizde kurduk
3. Bekle istersen 1 ay içinde çıkar yani en az 20 gün tahmini
4.Sammobileden indir romu burdan değil
Root yapma yolu var istersen yaparsın ben yaptımTeli rootlayabiliyormuyuz bunu kurunca
S4 miniye güncelleme ile 4.2.2 iken knox gelmiştirbendede 4.2.2 var ama knox yok. samsung galaxy tab pro 8.4 inc tabletimde var. tabletimin yazilim 4.4.2
Bende o root yapma yolunu soruyorum..4.2.2 de yaptığımız root bundada oluyor mu başka bir yolmu izlemek lazım ?Root yapma yolu var istersen yaparsın ben yaptım
S4 miniye güncelleme ile 4.2.2 iken knox gelmiştir
CF Auto root var onu dene kendi sitesinde varBende o root yapma yolunu soruyorum..4.2.2 de yaptığımız root bundada oluyor mu başka bir yolmu izlemek lazım ?
GT-I9192 modelinin ml2 kernelinde var ama 9190 için cm tabanlı romlarda faktion kernel ile bu mümkün tabiki USB y kablosu lazımarkadaşlar benimde bi sorum olacaktı! bu s4 mini usb otg desteği varmı acaba yoksa root veya Kernel yükleyerek bunu cihaza destekletme yolu varmı?
Kendi sitesi neresi ve sen denedinmi bu yoluCF Auto root var onu dene kendi sitesinde var
GT-I9192 modelinin ml2 kernelinde var ama 9190 için cm tabanlı romlarda faktion kernel ile bu mümkün tabiki USB y kablosu lazım
CF Auto root var onu dene kendi sitesinde var
GT-I9192 modelinin ml2 kernelinde var ama 9190 için cm tabanlı romlarda faktion kernel ile bu mümkün tabiki USB y kablosu lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?