s4 mini 4.4

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini 4.4
arkadaşlar s4 miniye ne zaman 4.4 gelecek bilgisi olan varmı kaç aydır bekliyoruz

turkishield

turkishield

Üye
arkadaşlar s4 miniye ne zaman 4.4 gelecek bilgisi olan varmı kaç aydır bekliyoruz
bu saatten sonra ne 4.4ü L çıktı çıkacak:cool güncelleme alacağına inanmıyorum da açıkçası s4 mininin. Alırsa da Lyi alır 4.4ü atlar :bigstar:

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
oraya baktımda rusya romu falan var ben türkiye güncellemesini bekliyorum ama gelmedi birtürlü :)

reflex

reflex

Üye
Samsung türkiye ile alakali coktan cikmasi lazimdi ama malum bizimkiler bayagi bi yavas

Karalama45

Karalama45

Üye
S4 mini 2.5_3.5 ay sonra 4.4.2 kit kat alacak deniyor Türkiye için

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
zaten 4.4 için çok geç kalındı. alması gereken her telefon aldı s4 mini haricinde. bazı istisnalar var tabi. ama s4miniye hala daha gelmemesi büyük bir saçmalık

The Shadow

The Shadow

Üye
bu saatten sonra ne 4.4ü L çıktı çıkacak:cool güncelleme alacağına inanmıyorum da açıkçası s4 mininin. Alırsa da Lyi alır 4.4ü atlar :bigstar:
Güncelleme dağıtımı başka ülkelerde başladı bile. Yanlış bilgi vermeyelim ;) Kısa süre içerisinde kitkat gelecektir. Beklemek istemiyorsan en son çıkan kitkat firmware ini odin aracılığıyla cihazına yükleyebilirsin. ;)

turkishield

turkishield

Üye
Güncelleme dağıtımı başka ülkelerde başladı bile. Yanlış bilgi vermeyelim ;) Kısa süre içerisinde kitkat gelecektir. Beklemek istemiyorsan en son çıkan kitkat firmware ini odin aracılığıyla cihazına yükleyebilirsin. ;)
şükür ki Samsung telefon ve stok rom kullanmak gibi bi derdim yok

Üst Alt