Karşılaştırma s4 lg g2

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
s4 lg g2
selam arkadaşlar mart veya nisannayında tel alacağım aklımda 2 tel var lg g2 s4 ikisinddn birini alacağım beklentilerim: modern combat gibi androidin çok iyi grafik li oyunlarıno oynatabilmeli birçok oyunuda. İnterneti kolay kulanalıcak ve hızlı olacak tel arayüzü ve menü düzeni iyi olacak rem iyi olacak hafıza sı çok olacak hızlı ve dayanıklı olacak olacakta olacak s4 mü lgg2 mi yapar bunlaru hangisi daha iyi hangisi iyihangisi

anilari35

anilari35

Üye
general mobile discovery elite derim sadece :)2.5 ghz snapdragon 800 4 çekirdek işlemci 3gb ram 1080p ekran 5.5 inç adreno 330 grafik kartı daha ne olsun 1200 tl hemde

• Beğen
Tepkiler: incebey38
LimePie

LimePie

Üye
bende lg g2 diyecektim ama arkadaşın dediği doğru bencede gmd elite al fiyatı uygun olucak zaten performansı söylemeye gerek yok :D

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
ama işde şarjı nasıldıe okadarperformnsa 3000 mah batarya gerekşr

LimePie

LimePie

Üye
Onu ayarlamıştır gm sorun olmaz

anilari35

anilari35

Üye
batarya bence 3000 le çıkacak discovery içinde 1800 yetmemz diyolardı bence yüksek olmasada düşük de değil

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
Şarj sıkıntı değil ya adamlar bilmiyormu s800e 3000mah batarya koymayı bildikleri birşey var

• Beğen
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
bende g2 alacaktım ancak birazdaha beklemelisin haziran-ağustosa kadar yeni çıkacak amiral gemilerin fiyatları düşer onları al bence g3 cıkınca g2 unutulur 2-3 ay için pişman olmaya değmez bekle bence :icelim:

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
ya çok kararsızım zaten martnnisan dedüm ama haziran temmuza anca alırım ama işde s4 mü lg g2 mi samsung arayüz alışdım bir arayüz lg hiç görmedim elime almadı sadece optimus almıştım oda 45 sn yeliğine yani s4 yani samsung çihazlara alışganım tanıdık geliyor çihazlar ama işde lg g2 mükkemel bir tel yapmış hiç sorunu yok 4 dörtdörtlük bir sorum var lg g2 4.4 kitkat gelecekmi eğer gelmez ise s4 alırım? Exnos 5 octa qualcom snepdragon 800

messevim

messevim

Üye
ya çok kararsızım zaten martnnisan dedüm ama haziran temmuza anca alırım ama işde s4 mü lg g2 mi samsung arayüz alışdım bir arayüz lg hiç görmedim elime almadı sadece optimus almıştım oda 45 sn yeliğine yani s4 yani samsung çihazlara alışganım tanıdık geliyor çihazlar ama işde lg g2 mükkemel bir tel yapmış hiç sorunu yok 4 dörtdörtlük bir sorum var lg g2 4.4 kitkat gelecekmi eğer gelmez ise s4 alırım? Exnos 5 octa qualcom snepdragon 800
Arkadaşım bu bu konu ile açtığın kaçıncı konu ? Konu açma hobin mi var ? Sana her ne kadar öneride bulunulsa bile sen tutturmuşsun bir Samsung arayüzü.. hep bildiğini okuyorsun o zaman git s4 al ?!

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Gmd Elite

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu bu konu ile açtığın kaçıncı konu ? Konu açma hobin mi var ? Sana her ne kadar öneride bulunulsa bile sen tutturmuşsun bir Samsung arayüzü.. bildiğini okuyorsun o zaman git s4 al ?!
haklısın kardeşim

KayraBey

KayraBey

Üye
Sen telefon falan alamazsın. Taksitte yok artık :D

• Beğen
Tepkiler: boran9999, nokia_belle, ŞenolTÜRK ve 2 diğerleri
ANIL

ANIL

Admin
İkisi arasında G2 derim ama bence beklemelisin.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve .caner.
Kerim.

Kerim.

Üye
Discovery elite:öke:

• Beğen
Tepkiler: .caner.

MaxipmaN

Üye
discovery hill climbde anlık lag yapıyordu önceden söylemiştim elite o donanımın hakkını vermez

Kerim.

Kerim.

Üye
discovery hill climbde anlık lag yapıyordu önceden söylemiştim elite o donanımın hakkını vermez
GTA sa'yi yag gibi oynuyorum hill climbda kasma falan sozkonusu değil zaten denedim simdi

• Beğen
Tepkiler: anilari35 ve .caner.

MaxipmaN

Üye
GTA sa'yi yag gibi oynuyorum hill climbda kasma falan sozkonusu değil zaten denedim simdi
görememiş te olabilirsin dikkatli bakmak gerek arkadaşın telefonu bomboş sadece hill climb var ondan dedim

Üst Alt