S4-Iphone 5

Sponsorlu Bağlantılar

yarmagul

yarmagul

Üye
    Konu Sahibi
S4-Iphone 5
Merhaba 1 hafta önce S3 almıştım şuan memnunum fakat, yurtdışındaki akrabam gelirken telefon getirebileceğini söyledi kendisi appleda çalışmakta ve ıphone 5 450$ s4 ise 600$ hangisini sececeğime karar veremedim.Kendisi tabikide Iphone övüyor fakat app store olarak ucretli oldugunu duydum aksesuarları orgınal olmadan asla calısmıyor vede pil ömru az yedek pilde taşınmıyor.S4dun ise geleneksel plastik kasası ve stabileteleri beni kararsız kılmakta yardımcı olursanız sevinirim

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5 ile S4'ün pil ömrü bakımından fazla farkları yok.
AppStore'dan ücretsiz olarak uygulama yüklemenin yolları var. Örneğin Jailbreak, 25pp.
iPhone 5'in kasası ve stabilitesi zaten malum. Ben sana her türlü iPhone 5 öneririm.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
S4'ün kasası kağıt gibi. iPhone'un yanında malzeme sıfır kalır. ücretli uygulama işi falan hallolur. düşünme bence. iPhone 5 getirt.

Megandroid

Megandroid

Üye
S4'ün kasası kağıt gibi. iPhone'un yanında malzeme sıfır kalır. ücretli uygulama işi falan hallolur. düşünme bence. iPhone 5 getirt.

Kardesim ben eger s4 disinda bir modelle yapsaydin kesinlikle iphone 5 derdim. Fakat sanirim s4 ile iphone 5s yarisir. Iphone cok stabil fakat benchmark vs. testlerde listenin zirvesinde s4 var. Hem s4 un ekrani daha buyuk ve 4+4 cekirdekli. Soyle soyleyeyim. Piyasada gangstar vegas gibi bir oyunu kasmadan acan bir tek ikisi var ve oynarken s4 un daha iyi oldugunu anliyorsun. Youtube daki karsilastirmalara bak farki gor.

- - - Eklendi - - -

Merhaba 1 hafta önce S3 almıştım şuan memnunum fakat, yurtdışındaki akrabam gelirken telefon getirebileceğini söyledi kendisi appleda çalışmakta ve ıphone 5 450$ s4 ise 600$ hangisini sececeğime karar veremedim.Kendisi tabikide Iphone övüyor fakat app store olarak ucretli oldugunu duydum aksesuarları orgınal olmadan asla calısmıyor vede pil ömru az yedek pilde taşınmıyor.S4dun ise geleneksel plastik kasası ve stabileteleri beni kararsız kılmakta yardımcı olursanız sevinirim

s4 arkadasimda var. Oyle bir android yok :)

blacktalon

blacktalon

Üye
al i5 kullan yurt ici alma derdim ama yurt disi i5 almamak aptallik bence all 900tl kayit vs ile 1050tl hatta kurdan 1000tl civari olur sıkılırsan satarsin 1300-1400 tlye alirsin sifir s4 hatta ilerde s4 alinca ustune paran bile artar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
İphone elinde kalmaz:D

larten123

larten123

Üye
Ücretli uygulama oyunları sorun etme jailbreaksız programla beleş yüklersin i5 al :)

Puck

Puck

Üye
uygulamaları jailbreak olmadan ücretsiz yükleyebiliyosun sorunsuz basit . ip5 al :D

yarmagul

yarmagul

Üye
    Konu Sahibi
Görüşleriniz için teşekkur ederim ücretsiz yukleyebilmemiz daha cazip geldi.Ayriyetten sıkılırsam satış yapsamda geldiği fiyatın ustune satmam daha makul gibi duruyor :) apple özel indiriminden kaynaklı sanırım bu.Keşke birde ekranını 4.5-5" arası yapsalarmış

blacktalon

blacktalon

Üye
bir tane de bana getirsin imkan varsa :) arkadasi bekliyorum onu beklemektense hemen almak iyi olur ;)

yarmagul

yarmagul

Üye
    Konu Sahibi
bir tane de bana getirsin imkan varsa :) arkadasi bekliyorum onu beklemektense hemen almak iyi olur ;)
getirmesine getirilde passaport sıkıntı :)

- - - Eklendi - - -

Bir sorum daha olacak Android icin uygulamalara pc uzerinden google storeden bakabiliyorum telefonu baglamadanda Apple storedaki uygulamara nasıl bakabiliriz imkan varmı illa cihazınmı olması gerek

blacktalon

blacktalon

Üye
itunes gir cikar

Takipçi Satın Al

Üst Alt