Galaxy S4 i9500 S4 İ9505 Efs Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

_lopez_

Üye
    Konu Sahibi
S4 İ9505 Efs Problemi
Merhaba arkadaşlar
s4 i9505 telefonumda yanlışlıkla efs klasörünü sildim.Allah'tan biraz dikkatli davranıp önceden tüm dosyalarını kopyalamıştım.Şimdi Telefonumu açıp kapadığımda factory mode ile açılıyor.Eski Dosyalarını es file,root file explorer,ile ana dizinine kopyalıyorum fakat bu sefer de telefonu her açıp kapadığımda efs klasörünü kendi otomatik olarak siliyor.Yani bir bakıma kopyalama işlemimi görmüyor.Playdaki çoğu efs uygulaması ile problemi çözemedim.Yedeği hala bende var bu problemi nasıl çözebilirim?Teşekkürler.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
1. Cihazınızda orjinal ROM Yüklü değilse Yükleyin ve MUTLAKA ROOT’layın.
2. Cihazınızda geliştirici Seçenekleri/USB hata ayıklama aktif (tik) hale getirin, Cihazı PC ye Orjinal USB Kablo ile bağayın ve Programı başlatın
3. Çıkardığınız rarlı dosyadan sonra Programı açtığınızda 4 dosya alt alta görünür öncelikle cihaz bağlıyken ADB yazan dosyayı çift tıklayın ve karşınıza gelen en üstteki ADB exe doyasını çift tıklayın, dos penceresinde otomatik olarak adb sdk ları otomatik yükleme yapacaktır
4. Açılan Programın sağ tarafında “Restore Options” bölümünde “Re-Scan” ile tarama yaptırın
5. “Backup Data To Restore” yazan yerin hemen altında PC deki yada cihazdaki .tar uzantılı EFS backup dosyanızı seçin
6. “Restore EFS” butonuna basın ve programın ekranından kurulumu bekleyin cihaz kendine reset atacaktır.
7. Cihaz açıldıktan sonra telefon tuşlarında *#06# yaparak IMEI numaranızı kontrol edin doğruysa işlem bitmiştir.
8. Eğer IMEI numaranız doğru değilse Orjinal ROM’u tekrar kurun sorun ortadan kalkacaktır.

_lopez_

Üye
    Konu Sahibi
Hangi programda veya hangi rarlı dosya için yapmam gerekiyor?Ayrıca cevabın için teşekkürler
1. Cihazınızda orjinal ROM Yüklü değilse Yükleyin ve MUTLAKA ROOT’layın.
2. Cihazınızda geliştirici Seçenekleri/USB hata ayıklama aktif (tik) hale getirin, Cihazı PC ye Orjinal USB Kablo ile bağayın ve Programı başlatın
3. Çıkardığınız rarlı dosyadan sonra Programı açtığınızda 4 dosya alt alta görünür öncelikle cihaz bağlıyken ADB yazan dosyayı çift tıklayın ve karşınıza gelen en üstteki ADB exe doyasını çift tıklayın, dos penceresinde otomatik olarak adb sdk ları otomatik yükleme yapacaktır
4. Açılan Programın sağ tarafında “Restore Options” bölümünde “Re-Scan” ile tarama yaptırın
5. “Backup Data To Restore” yazan yerin hemen altında PC deki yada cihazdaki .tar uzantılı EFS backup dosyanızı seçin
6. “Restore EFS” butonuna basın ve programın ekranından kurulumu bekleyin cihaz kendine reset atacaktır.
7. Cihaz açıldıktan sonra telefon tuşlarında *#06# yaparak IMEI numaranızı kontrol edin doğruysa işlem bitmiştir.
8. Eğer IMEI numaranız doğru değilse Orjinal ROM’u tekrar kurun sorun ortadan kalkacaktır.

Yardımcı olabilir misin?

_lopez_

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt