s4 i9500 unroot yardım

Sponsorlu Bağlantılar

kewell777

kewell777

Üye
    Konu Sahibi
s4 i9500 unroot yardım
Arkadaşlar telefonu rootladım format atmadan unroot yapmayı istiyorum google play de bir oyunda oyun içi alışveriş yapamıyorum kart bilgilerini giremiyorum hep freedom üzerinden xxx kart yazıyor yardımlarınızı bekliyorum unroot yapmadan nasık alışveriş yapabilirim oda olur

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşlar telefonu rootladım format atmadan unroot yapmayı istiyorum google play de bir oyunda oyun içi alışveriş yapamıyorum kart bilgilerini giremiyorum hep freedom üzerinden xxx kart yazıyor yardımlarınızı bekliyorum unroot yapmadan nasık alışveriş yapabilirim oda olur
cf auto rootlami rootladin sayaç artmıştır

kewell777

kewell777

Üye
    Konu Sahibi
Sayaç nedir nasıl artar yabancıyım o kelimelere peki nasıl oyun ići alışveriş yaparım ya da format atmadan unroot

kewell777

kewell777

Üye
    Konu Sahibi
Evet odin

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Tamam sayaç artmış. unroot yapmak için stok romu yüklebilirsin yada SuperSU programınin ayarlarından Root kaldır diyerek kaldirabilirsin

telefonunun garantisi patladi sayaç arttigi için

kewell777

kewell777

Üye
    Konu Sahibi
Söylediklerini harfiyen yaptım root u kaldırdım freedom a giriş yapamıyorum yani unroot oldumu şuan alışveriş yapabilirmiyimBu sayaç nedir birde usta onu anlamadım sıfırlanmazmı sayaçBu arada google play market bağlantı yok diyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Söylediklerini harfiyen yaptım root u kaldırdım freedom a giriş yapamıyorum yani unroot oldumu şuan alışveriş yapabilirmiyimBu sayaç nedir birde usta onu anlamadım sıfırlanmazmı sayaçBu arada google play market bağlantı yok diyor

uzun hikaye internette KNOX diye yaz arat baya geniş bir anlatım var yakında buraya konusunu açacağım yararlı olur

S4 i9500 için şuan sıfırlanamıyor sayaç benim sayaçta1 garantisi patladı

kewell777

kewell777

Üye
    Konu Sahibi
Şimdide google play store bağlantı yok diyor verileri sildim olmadı gelde kafayı yeme

kewell777

kewell777

Üye
    Konu Sahibi
Şimdide google play store bağlantı yok diyor verileri sildim olmadı gelde kafayı yemeOnu nereden yükletebilirim sanada fazla soru sorduk amaİstektr bulunan google + güncelle diyor
Ayrıyeten google play e girmiyorSenyor yardım edin derken telefon felç oldu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Şimdide google play store bağlantı yok diyor verileri sildim olmadı gelde kafayı yemeOnu nereden yükletebilirim sanada fazla soru sorduk amaİstektr bulunan google + güncelle diyor
Ayrıyeten google play e girmiyorSenyor yardım edin derken telefon felç oldu
root işleminin geri dönüşünü bilmeden root yapmamaniz lazımdi. Forumda Galaxy S4 odinle Rom yükleme diye aratin benim konum çıkacak ordan bakarak yapın

kewell777

kewell777

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefon gitti en çok üzüldüğüm 2 yıllık ses kayıtlarım mesajlarım resimlerim oyun program salladım da dün onlara çok üzüldüm keşke yardımcı olabilse idin resimler 20 yıllık resimler vardı bilmem anlayabildinmi en başta hata yaptım sen dedin ya supersu ile rootu kaldır ordan sonra telefon gitti şuan telefoncuda sistem baştan yüklenecek sistem baştan yüklense yine google play girecekmi o mechul

007wolverine

007wolverine

Üye
kötü olmuş keşke yedekleseydiniz.

kewell777

kewell777

Üye
    Konu Sahibi
Sunucu ile güvenilir bir bağlantı kurulamıyor.
Bu geçici bir sorun olabilir veya android cihazınızda veri hizmeti kullanılmıyordur.Sorun devam ederse Müşteri hizmetlerini arayın.
yazısı cıkıyor google play de senyor keş felç ettin beni :)

Anil-D

Anil-D

Üye
sorun ne

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sorunu yaşayan arkadaş bas full wipeyi kur stok romu gitsin sunucu hatası filan kalmaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt