Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim ben s4 aldım gayet memnunum s4 active su felan geçirmiyor bildiğim kadar.
Ama s4 almanı tavsiye ederim. pek görmedim s4 active in tutulduğunu ama yinede karar senin
k4nun1
Üye
Konu Sahibi
performans olarak aynı olduğu okudum kamerası ekranı falan farklı diye biliyorum su geçirmeme toz geçirmeme benim için önemli bir özellik olduğu için active düşünüyorum fiyatıda bi 100 tl daha az
esmeran3
Üye
O zaman kardeşim onun yerine Sony nin ürünlerine bak derim hem daha başarılı hem dahada sağlam. Samsung bu yönden pek başarılı olmayabilir nedeni ise sadece su toz geçirmeyen telefonu S4 active ama yinede karar senin
k4nun1
Üye
Konu Sahibi
bu modelleri yazarmısın bana bi inceliyim
esmeran3
Üye
tabikide Fiyat aralığı belirle yazayım en uygun cihazları
Pikkaccu
Üye
Xperia Z1s geliyor
anilari35
Üye
Performansdann cok dayaniklilik ondeyse senin icin xperia go bak bi ustunden araba geciyo itfaiye hortumuyla tanzikli su sikiliyor futbol topna bantlayip futbol oynuyolarcizik yok dahasini saymiyorum zaten kumun icine falan you tube dan izle
k4nun1
Üye
Konu Sahibi
1700 maximum bu yuzdende active dha uygun varsa model bu aralikta soleyebilirsin
onu biliyorum kamerada su modu varmı yani düzgün su altı fotoğrafı çekebilirmiyim
esmeran3
Üye
s4 activeden kat kat sağlam bir telefon
baby_face_
Üye
Active çok şekilsiz onun yerine Z1 e yönelebilirsin.
k4nun1
Üye
Konu Sahibi
active in tasarımı daha çok hoşuma gitmişti aslında sony çok iyi geldi sanırım sony alcam teknolojixte güzel bi fiyatta bakalım xperia z kullananlar yorum yapabilirmi
esmeran3
Üye
Yeni bir konu açarsan yaparlar ve internetten araştırma yap çooook sağlam bir telefon