s4 - 4.4.2 -sonrası home tusu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mumtu

Üye
    Konu Sahibi
s4 - 4.4.2 -sonrası home tusu sorunu
mrb arkadaslar
androıd 4.4.2 surumu var cıhazda .chrome da ıken veya baska bır uygulamada ıken home tusuna bastıgımda menuye donmuyor.mesela ekran kararırken bastıgımda ısıgı acıyor veya uzun bastıgımda ram yonetıcı felan gelıyor ama tek tıkladıgımda menuye donemıyorum...tek bastıgımda cıhaz tepkısız kalıyor .. cıft tıkladıgımda s voıce gelıyor sadece menuye dondurmuyor...fızıksel olarak ıslıyor....

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Geçen gün banada aynısı oldu ama ben sistemde değişiklik yapmıştım, S5 touchwiz yüklemiştim cihaza.

Sistemde değişiklik yaptıysan sorun olabilir, yeniden rom yüklersen düzelecektir.

mumtu

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün banada aynısı oldu ama ben sistemde değişiklik yapmıştım, S5 touchwiz yüklemiştim cihaza.

Sistemde değişiklik yaptıysan sorun olabilir, yeniden rom yüklersen düzelecektir.

Çok sağol dostum ..çözümü buldum fakat sistem yüklemedim. Cihazı rootlayip cwm kurdum.cwm de wipe yazan her seyi okeyledim. Sorun cozuldu. Ilgin icin tskler....Bir sorum daha olacak. Ben bu cihazi yeni aldim. Durmadan bildirim geliyor duzenli olarak 5 dk da 1 bildirim muzigi calyo.fakat ekrana baktigimda hicbisey yok mesaj vs...

Bunu duzeltmemin yolu var mi...Android 4.4.2 var uzerinde...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Wipe yaptıysan cihaz sıfırlanmış oluyor, bu durumda sistem uygulamalarından biri seni uyarıyor olmalı ama aklıma mail uygulamaları geliyor, güncelleme sıklıgini elle yap bakalım

mumtu

Üye
    Konu Sahibi
cok tskler.artık kendı kendıne bıldırım sesı vermıyor .

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt