s4 4.4.2 format attım bilgileri geri getirmem gerek

Sponsorlu Bağlantılar

bilemem01

Üye
    Konu Sahibi
s4 4.4.2 format attım bilgileri geri getirmem gerek
selamlar
ben yedek almadan galaxy s4 4.4.2 sistemine format atıp yeniden yükledim.benim sorunum recovery programları kullanarak telefonun hafızasındaki bazı bilgileri geri almak.bunun için telefonu bilgisayara harddisk gibi göstermem gerek ama yapamıyorum.root ta yaptım ama nasıl hangi programla bilgisayara telefonun kendi hafızasını harddisk gibi gosterecem yardımcı olursanız sevinirim.asıl almak istediğim whatsapp geçmişi.

abandonware

abandonware

Üye
Kaybettiklerin uygulamalar veya rehber gibi sistemin içinde var olan şeylerse sistem yedeklemeni geri yükleyerek geri getirebilirsin - tabi yedekleme aldıysan.

Recovery'ye gelince; eğer Clockworkmod kullanıyorsan, recovery'den "Mounts & Storage"a gir ve mount usb storage gibi bir seçenek olmalı, onu seç - tabi oradan biçimlendirme de yapabilirsin, neyi seçtiğine dikkat et. SD kartını veya telefon hafızasını "mount" ettikten sonra Windows için yazılmış silinen dosyaları geri yükleme programlarını(*) kullanarak diskini silinen dosyalar için taratabilirsin. (* Örn: Recover My Files)

Sorularını biraz aceleyle yazmışsın zannedersem, pekte bişi anlamadım açıkçası.

Üst Alt