S3'ün Şarjı Ilk Günlere Göre Çok Hızlı Tükeniyor

Sponsorlu Bağlantılar

*unkown*

*unkown*

Üye
    Konu Sahibi
S3'ün Şarjı Ilk Günlere Göre Çok Hızlı Tükeniyor
Merhaba arkadaşlar s3üme farklı romlar ve önceden siyah kernel yüklemiştim. Android 4.1.2 de iken yani ilk aldığımda ekran açık 4-5 saat gidiyordu şarjı. Ancak kernel rom falan yükledikten sonra şarj çok hızlı bitiyo ekran parlaklığı en az seviyede olsa dahi 1:30 saat ekran açık anca dayanıyor(şarjdan çıkartmamdan yaklaşık 6 saat içinde olan kullanım süresi yani). şuan telefonumda android 4.2.2 beta sürümü yüklü ancak yine şarj aynı. Tekrar ilk günküne yakın bir şarj süresini yakalamam mümkün müdür acaba?

Heroata

Heroata

Üye
Pil zamanla curur dostum :) kernel de etkilemistir az da olsa. Zamanla zaten eskiyecek. Androidin kaderi :D

*unkown*

*unkown*

Üye
    Konu Sahibi
ama bazı sorunlar da var herhalde romlardan mı kaldı ne oldu 15in altına indiğinde ekran dalgalanıyo çok hızlı bitmeye başlıyo wipe falan da yaptım oysaki. gitti güzelim telefon :sahan:

Son düzenleme:
anilari35

anilari35

Üye
kardeşim bataryayı hor kullanmışsın şarjdayken telefonu kullanmıssın sarjı tam bitmeye yakınken takmamışsın(yuzde 10 vs.)şarjı tam dolmadan çıkarmısın normal bunlar olacaktır.

bi kalibrasyon yap istersen tam bitir dol tam bitir doldur tam bitir doldurben discoverymi böyle kullanıyorum 2.5 ay oldu tık yok ilk günki gibi

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Şaşırmadım normal

• Beğen
Tepkiler: Heroata
*unkown*

*unkown*

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon 1 yıl falan oldu pil de gidiyo yavaş yavaş herhalde

Üst Alt